Simona Halep

Primele imagini cu Simona Halep la vaccinare! Ce i-a transmis Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei

24.02.2021 | 14:57
Primele imagini cu Simona Halep la vaccinare! Ce i-a transmis Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei
Vaccinarea anti-COVID, condiție pentru participarea la Olimpiadă? Răspunsul oficial al președintelui COSR: „Lucrurile sunt clare!”. Sursă foto: Facebook RO Vaccinare
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a vaccinat miercuri dimineață la Institutul Cantacuzino, iar coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță, a ținut să fie aproape de sportivă.

Campioana noastră a spus în dese rânduri că își dorește să se vaccineze împotriva Covid-19 pentru a scăpa de orice fel de griji din acest punct de vedere și a reușit să facă acest lucru acum.

La plecarea de la Cantacuzino, Halep a spus a avut puține emoții și i-a îndepmnat pe români să se vaccineze pentru a trece peste această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

Cum a decurs procesul de vaccinare al Simonei Halep

Simona Halep a fost întâmpinată la centrul de vaccinare de comandantul Institutului, general de brigadă doctor Florin Oancea, președintele CNCAV, doctor Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu.

Aceștia au apreciat decizia sportivei de a face public actul medical și au imortalizat acest moment, cu flori, zâmbete și voie bună.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vaccinare

”Am dorit să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut în toată această perioadă pentru ţara noastră, pentru faptul că este un ambasador important al României în toată lumea şi, de asemenea, am dorit să îi mulţumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare şi anume în momentul în care dumneaiei a anunţat că doreşte să se vaccineze”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Simona Halep vaccinare

Simona Halep a renunțat la turneul de la Doha

”Cred este important ca fiecare persoană să crească, dacă vreţi, prin gestul pe care îl face, să poată la rândul ei convinge şi alte persoane să se vaccineze. Este important ca fiecare dintre noi să fim un model pentru cei din jurul nostru aşa încât să putem atinge acel obiectiv de cel puţin 70% persoane vaccinate”, a mai spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vaccinare

Simona Halep a coborât pe locul 3 în clasamentul WTA, după ce a fost eliminată de Serena Williams în semifinalele la Australian Open 2021, iar japoneza Naomi Osaka a câștigat turneul și a urcat pe poziția secundă.

Sportiva din Constanța a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Doha, astfel că următoarea competiție la care va participa va fi la Dubai, programată între 7 și 13 martie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri