Life

Primele imagini de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp. Cum a apărut în biserică artistul

Culiță Sterp își botează astăzi, 21 octombrie 2021, fiul născut de partenera lui, Daniela Iliescu. Au apărut primele imagini de la eveniment.
21.10.2021 | 15:39
Primele imagini de la botezul lui Milan fiul lui Culita Sterp Cum a aparut in biserica artistul
Culiță Sterp își botează astăzi feciorul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la botezul fiului lui Culiță Sterp! Este zi mare pentru îndrăgitul interpret de muzică de petrecere.

Acesta a postat câteva filmulețe de la biserica unde a fost creștinat micuțul Milan. În biserică, artistul a făcut câteva glume cu nașul lui Milan. Camera de luat vederi a surprins-o apoi pe Ileana Sterp, care îl ținea în brațe pe băiețel. Sora muzicianului și soțul ei sunt părinții spirituali ai lui Milan.

ADVERTISEMENT

Culiță trăiește cu mari emoții acest eveniment din viața lui. Pentru el este unul dintre cele mai frumoase, în mod cert. Venirea pe lume a fiului său i-a schimbat complet perspectivele cântărețului.

Imagini de la botezul fiului lui Culiță Sterp. Cum s-a îmbrăcat artistul

După o căsnicie destul de cunoscută, dar care a eșuat, cea cu Carmen de la Sălciua, Culiță s-a așezat în sfârșit la casa lui, alături de Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT

De dragul familiei sale, vă reamintim că Culiță a ales să abandoneze competiția Survivor România, deși avea șanse mari să ajungă în finală și să câștige.

Dorul de casă și teama că nu va fi prezent la nașterea fiului său l-au determinat să renunțe la reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Nu a regretat deloc și a putut fi prezent, în cele din urmă, la momentul în care Daniela a născut. Au trecut câteva luni de atunci și a venit cazul ca Milan să fie și botezat la creștin-ortodocși, așa cum cere tradiția, pe care familia Sterp o respectă cu sfințenie.

Pentru marele evenimente din viața cuplului, Culiță s-a îmbrăcat într-un costum auriu. La acesta a asortat o cravată colorată. Ferchezuit și extrem de zâmbitor, Culiță a încercat să își ascundă cât a putut de mult emoțiile în biserică. Sclipirea din ochi spunea, însă, altceva.

ADVERTISEMENT
culiță sterp
Imagini de la botezul băiatului lui Culiță Sterp. Foto: Instagram

Nașa lui Milan, îmbrăcată într-o rochie neagră, transparentă

Ca orice părinte, bărbatul a așteptat cu emoție, aproape lăcrimând, momentul creștinării fiului său. Sora cântărețului, Ileana, nașă de botez în acest caz, a purtat o rochie transparentă neagră, lungă, peste care a pus un sacou legat la brâu.

Pe parcursul ceremoniei religioase, sora lui Culiță Sterp a avut grijă de finul ei, de care este, de asemenea, extrem de mândră.

Înainte de botez, cântărețul i-a făcut o surpriză neașteptată tatălui său, cu care relația este una ceva mai distantă. Acesta s-a dus cu Ileana să îi prezinte lui Sterp Senior pentru prima oară nepoții săi, căci și Ileana are o fetiță. Poți vedea aici întâlnirea emoționantă care a avut loc între tatăl lui Culiță și nepoții săi.

 

ADVERTISEMENT
Tags: