Life

Primele imagini de la Bravo, ai stil, sezonul 7. Când va fi difuzat show-ul de la Kanal D

Au apărut primele imagini de la Bravo, ai stil! Metamorfoza, sezonul 7 al îndrăgitului show de la Kanal D, care va începe la toamnă.
11.08.2021 | 17:49
Primele imagini de la Bravo ai stil sezonul 7 Cand va fi difuzat showul de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la „Bravo, ai stil!”, sezonul 7. Nouă concurente se vor lupta pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România” din această toamnă.

Noul sezon poartă numele „Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă” și a venit cu schimbări majore pentru telespectatori. Cătălin Botezatu a părăsit masa juriului, fiind înlocuit de Tibi Clenci.

ADVERTISEMENT

Primele imagini de la Bravo, ai stil, sezonul 7

Au apărut primele imagini de la sezonul 7 „Bravo, ai stil!”, care aduce nume importante din showbiz pe micile ecrane. Cele nouă concurente se pregătesc pentru o competiție strânsă a stilului, dar și pentru o călătorie care le va transforma.

Concurentele vor evolua din punct de vedere stilistic și vor îndeplini fiecare provocare, sub atenta îndrumare a celor trei jurați.

ADVERTISEMENT

Nu se știe data exactă la care va debuta noul sezon. Acesta se va difuza în toamnă și va fi prezentat, în continuare, de Ilinca Vandici.

Schimbarea importantă o constituie cooptarea lui Tibi Clenci la masa juraților, care a venit în locul lui Cătălin Botezatu. Noul jurat le va aduce îndrumări și critici constructive concurentelor, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurentele sezonului 7

Anda Adam și Nicoleta Nucă au fost primele concurente confirmate în cel mai nou sezon „Bravo, ai stil!”. Sensy are o experiență vastă în Social Media și este gata să demonstreze că are stil în sezonul 7 al show-ului de fashion.

O altă concurentă care este Mădălina Pamfile, un fost fotomodel. Aceasta a fost și asistenta lui Dan Capatos, cu mulți ani în urmă. Ruxi, una dinte cele mai cunoscute influencerițe din mediul online, va participa la noul sezon, darși Otniela, o fostă concurentă la „Ferma”.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi s-au înscris și ele în competiția stilului de la Kanal D.

Ilinca Vandici a făcut câteva declarații despre cel mai nou sezon „Bravo, ai stil”, fiind nerăbdătoare să fie din nou pe micile ecrane.

„Sunt foarte fericită și de-abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România!

Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din show”, a declarat Ilinca Vandici despre noul sezon.

ADVERTISEMENT