Life

Cine îl va înlocui pe Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. El este noul jurat

S-a aflat cine îl va înlocui pe Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. El este cel care va sta la masa juriului în acest sezon.
04.08.2021 | 17:17
Cine il va inlocui pe Catalin Botezatu la Bravo ai stil Celebrities 2021 El este noul jurat
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu va fi înlocuit de un alt jurat la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Celebrul designer și-a anunțat plecarea cu mai bine de o săptămână în urmă și pregătește noi proiecte.

S-a aflat cine este înlocuitorul lui Cătălin Botezatu, care va sta a masa juriului alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, potrivit WOWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Cine îl va înlocui pe Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. El este noul jurat

Cătălin Botezatu va fi înlocuit de Tibi Clenci la masa juriului de la Bravo, ai stil! Celebrities. Acesta din urmă are o reputație foarte bună în lumea modei din afara țării și este și un fotograf apreciat al momentului.

Tibi Clenci a colaborat cu unele dintre cele mai mari case de modă internaționale, cum ar fi Chanel, Louis Vouitton sau Dior.

ADVERTISEMENT

Multe dintre fotografiile noului jurat de la Kanal D au ajuns pe copertele unor reviste internaționale de renume, printre care se numără și Vogue.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii”, a declarat Tibi Clenci, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Ca jurat în cadrul emisiunii de fashion de la Kanal D, Tibi Clenci a declarat că va fi ca „un artist în căutarea muzei”.

Cine sunt concurentele noului sezon

Noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities vine cu numeroase surprize pentru telespectatori. Ilinca Vandici rămâne la cârma show-ului, pe care îl prezintă de ani buni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu vor juriza și în acest sezon concurentele care pășesc pe scenă. De data aceasta, Cătălin Botezatu nu va mai fi prezent la masa juriului, fiind înlocuit de Tibi Clenci.

Recent, fanii emisiunii au aflat cine sunt cele nouă concurente pe care le vor urmări în acest sezon. Este vorba despre Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoița și Olga Verbițchi.

Toate vor face tot ce le stă în putință pentru a ajunge la final și pentru a-i impresiona pe jurați. În cele din urmă, doar una dintre ele va primi titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.

ADVERTISEMENT