Sport

Primele probleme cu banii în noul sezon din SuperLiga: “S-au făcut două luni fără salarii primite. Vrem să fim plătiți la zi”

Mihai Butean, fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani al lui FC Hermannstadt, s-a plâns de probleme financiare la echipă, deși SuperLiga a început de doar două etape. Jucătorii Sibiului au restanțe salariale de 2 luni
25.07.2022 | 22:04
Primele probleme cu banii in noul sezon din SuperLiga Sau facut doua luni fara salarii primite Vrem sa fim platiti la zi
2 salarii neplătite au jucătorii lui FC Hermannstadt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Hermannstadt a reușit un rezultat de egalitate în deplasare la Chindia Târgoviște, însă ardelenii deja se plâng de restanțe salariale, deși e de abia etapa a doua din SuperLiga.

Au început problemele cu banii in SuperLiga! Avertismentul lui Mihai Butean

Au apărut din nou problemele cu banii în SuperLiga! Mihai Butean, fundașul dreapta de 25 de ani al lui FC Hermannstadt a tras un semnal de alarmă la adresa conducerii după partida cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Mihai Butean și-a exprimat nemulțumirea cu privire la restanțele salariale: „Zic că ne îndreptăm în direcția potrivită, cu antrenamentele pe care le facem toate lucrurile se vor rezolva. Și conducerea vine lângă noi, avem promisiuni că totul va fi bine. Sperăm să se rezolve ce ni s-a promis”.

Cred că la majoritatea cluburilor este o problemă momentan, dar nu aș vrea să ne obișnuim așa, să fie peste tot probleme și să ne mulțumim cu asta”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă majoritatea echipelor au întărzieri salariale, jucătorii Sibiului consideră că acest lucru nu poate fi o scuză: „Ne dorim să fim plătiți pentru cât muncim, să fie condițiile în regulă. Nu doar la Sibiu sunt probleme, ci peste tot în țară. S-au făcut două luni fără salarii primite.

Unii jucători au două luni, alții una. Nu vreau să se ajungă la situația în care să se spună că și la altă echipă sunt restanțe de două luni, și să fim mulțumiți așa”.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt a ratat a doua victorie în startul sezonului

Hermannstadt are un început bun de sezon și se află pe locul patru în campionat cu patru puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În prima etapă, sibienii au învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, iar în runda a doua au remizat cu Chindia.

„Astăzi avem o scuză, am greșit mult pase ușoare și preluări din cauza căldurii, probabil că nu am reușit să fim atât de concentrați cum trebuia”, a spus jucătorul Sibiului.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Hermannstadt promite plata salariilor

Mihai Butean a mai explicat că speră nu doar ca jucătorii să primească salariile restante, ci aceste întârzieri să nu se mai întâmple: „Vrem să fim plătiți la zi, dar suntem pe drumul cel bun, a venit și conducerea cu anumite promisiuni.

Sperăm ca toată lumea să se țină de promisiunile făcute și să jucăm fotbal, să ne bucurăm de el”, a declarat Mihai Butean la finalul partidei.

Dani Coman, președinte clubului Hermannstadt, promitea, înainte de începerea campionatului, că probleme cu banii se vor rezolva: „Până-n data de 15 iulie vor fi toți jucătorii cu banii la zi”. 

ADVERTISEMENT