Fotbal intern

Primele reacţii după anunţul transferului lui Dan Nistor la U Craiova! Sorin Cîrţu: “Piţurcă îl doreşte” / Florin Prunea: “Nu ştiu! Cu mine nu a discutat!” EXCLUSIV

03.01.2020 | 18:37
Primele reactii dupa anuntul transferului lui Dan Nistor la U Craiova Sorin Cirtu Piturca il doreste  Florin Prunea Nu stiu Cu mine nu a discutat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Nistor, cel mai important jucător al lui Dinamo în sezonul 2019-2020 din Liga 1, este foarte aproape de a semna cu Universitatea Craiova. Clubul din Bănie și oficialii ”câinilor” ar fi bătut palma pentru mijlocaș. Oficialii celor două cluburi au oferit primele reacții pentru FANATIK în legătură cu această mutare.

Prima reacție a Craiovei după anunțul transferului lui Nistor: ”Pițurcă îl dorește!”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a oferit o primă reacție pentru FANATIK după anunțul transferului iminent al lui Dan Nistor la echipa lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor spune că transferul nu este finalizat până când ”jucătorul nu semnează” și recunoaște că antrenorul Craiovei, Victor Pițurcă, și-l dorește pe Nistor la echipa sa.

”Îl vrem. Este un interes pentru el, dar nu putem vorbi despre un transfer. Știți cum se spune, un transfer nu este făcut până când jucătorul nu semnează. Victor Piţurcă îl dorește, dar ce club nu l-ar vrea pe Dan Nistor”, a spus Cârțu.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea nu știe nimic de mutare

Managerul general al clubului din ”Ștefan cel Mare”, Florin Prunea, a spus, pentru FANATIK, că nu știe nimic de această posibilă mutare a lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

”Nu ştiu nimic. Cu mine nu a discutat nimic Dan Nistor, atât pot să vă spun”, a fost prima reacție a fostului mare portar.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, omul numărul 1 de la Dinamo în primele 22 de etape

Dan Nistor (31 de ani) a fost și în acest sezon jucătorul care a tras echipa după el. A evoluat în 15 partide de Liga 1 pentru Dinamo, a marcat trei goluri și a oferit 10 pase de gol, cele mai multe ale unui jucător din campionatul intern.

Cotat la 1.100.000 de euro, Dan Nistor a intrat în conflict cu fanii lui Dinamo în finalul anului trecut. A fost eliminat la meciul cu Sepsi, pierdut de ”câini” cu scorul de 1-2, iar apoi s-a înjurat cu suporterii din ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

În afară de Craiova, de transferul lui Nistor s-a arătat interesată și FCSB. La finalul lui 2019, Gigi Becali s-a declarat și el interesat de transferul decarului dinamovist.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 6.60 este cota pentru ”1-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT