Fotbal international

Primele reacţii după Barcelona – Atletico Madrid 2-3. Valverde: “Am primit goluri pe greşelile noastre” / Simeone: “A fost un meci dur”

09.01.2020 | 23:44
Primele reactii dupa Barcelona  Atletico Madrid 23 Valverde Am primit goluri pe greselile noastre  Simeone A fost un meci dur
ADVERTISEMENT

Barcelona – Atletico Madrid 2-3 s-a jucat în semifinalele Supercupei Spaniei, iar formaţia antrenată de Diego Simeone s-a calificat în finală, unde o va întâlni pe Real Madrid. Meciul se va disputa duminică, de la ora 20:00, în Arabia Saudită, fiind prima ediţie când sistemul de disputare a fost schimbat.

Reacţiile după Barcelona – Atletico Madrid 2-3. Valverde, nemulţumit de VAR

Ernesto Valverde a fost primul antrenor care a oferit reacţii după Barcelona – Atletico Madrid 2-3. Antrenorul catalanilor a susţinut că golurile primite de echipa lui au venit pe câteva greşeli din defensivă. De cealaltă parte, Diego Simeone a lăudat jocul bun din defensivă şi a dezvăluit secretul pentru o victorie într-un meci cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci intens. Am dominat jocul şi am fi fost în avantaj dacă fructificam ocaziile din prima repriză. A părut că deţinem controlul meciului, dar pe final nu a mai fost aşa. Toate golurile pe care le-am primit au venit în urma unor greşeli ale noastre. Atletico a făcut un meci foarte bun.

Nu a părut să fie ofsaid la Vidal, la golul anulat. Nu se vedea foarte bine. Ei spun că a fost vorba de un milimetru sau doi, poate că aşa a fost. Este foarte dificil ca doi jucători să fie pe linie. Dacă am fost huiduit? Nu ştiu, nu am auzit nimic”, a declarat Ernesto Valverde.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci dur, mai ales că ei au început mai bine. Ne-am apărat bine şi am contraatacat aşa cum mi-am dorit, mai ales prin Joao Felix. Golul nostru ne-a dat energie. După ce a intrat Llorente şi Correa şi-a schimbat poziţia, posibilităţile de atac s-au îmbunătăţit.

Când joci cu Barcelona, Real Madrid sau City, echipe foarte bune, trebuie să fii la un nivel superior şi să ai răbdare. Acum ne pregătim de finală. Real Madrid a făcut un meci fantastic, chiar dacă Bale şi Benzema nu au jucat, a precizat Diego Simeone.

ADVERTISEMENT

Reacţiile jucătorilor după Barcelona – Atletico Madrid 2-3

“Nu ştiu care este motivul pentru care am pierdut. Au contat greşelile noastre pe final, dar şi că ei au fost mai fresh. Cred că asta ne-a costat. Trebuie să revedem meciul şi să muncim mai mult. VAR-ul trebuie să ajute fotbalul. Uneori se întâmplă, alteori e împotriva noastră” – Antoine Griezmann (Barcelona)

“În prima repriză am resimţit dureri după ce portarul a căzut peste genunchiul meu. Sunt foarte bucuros că am început anul cu o calificare în finală. A fost un meci ciudat, din cauza căldurii. Din fericire am reuşit să întoarcem scorul” – Angel Correa (Atletico Madrid)

ADVERTISEMENT

“În prima parte nu am putut să jucăm prea mult pe contraatac. După pauză am fost mai incisivi şi au venit golurile. Va fi o finală specială pentru Madrid. Acum trebuie să ne odihnim şi să ne pregătim pentru că următorul meci va fi unul complicat” – Marcos Llorente (Atletico Madrid)

ADVERTISEMENT