Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primele reacții după condamnarea lui Lupu. „Ce facem cu cei care omoară oameni?”

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis. La FANATIK SUPERLIGA, subiectul a fost comentat pe larg.
02.10.2023 | 19:13
Primele reactii dupa condamnarea lui Lupu Ce facem cu cei care omoara oameni
Primele reacții după condamnarea lui Lupu. „Ce facem cu cei care omoară oameni?”
ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru conducere fără permis. Fostul internaţional trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Primele reacții după condamnarea lui Lupu. „Ce facem cu cei care omoară oameni?”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, subiectul a fost dezbătut pe larg de Horia Ivanovici şi invitaţii săi, care au spus, în unanimitate, că pedeapsa este foarte dură şi putea să e procedeze altfel:

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă: “Îmi pare tare rău. Mă gândeam că dacă lui Dănuţ i se dau şapte luni de închisoare pentru această infracţiune, ce facem cu cei care omoară oameni, care beau la volan. Legea este interpretabilă.

Eu i-aş fi dat o amendă să îl usture toată viaţa. Mai bine banii ăia se întorc în sistem şi facem educaţie la şoferi să nu conducă fără permis. Ce câştigăm că îl bagă pe Dănuţ Lupu şapte luni la puşcărie?

ADVERTISEMENT

Nu ai ce să câştigi. Îl ţii în puşcărie şapte luni, mai plăteşti şi pentru el. Nu ştim articolele de lege care sunt folosite împotriva lui. Că tot apar elemente noi”

Robert Niţă: “Nu contestă nimeni fapta, dar pare pedeapsa prea aspră”

Robert Niţă: “El asta a solicitat. Transformarea pedepesei într-o amendă penală. Este şi numele, cunoscut de o ţară întreagă. Era mult mai indicat să îl foloseşti cumva. Chiar dacă este considerat recidivist. 

ADVERTISEMENT

Este un moment greu, este colegul nostru. Cred că a fost considerat pericol public, dacă i-au dat cu executare. Nu contestă nimeni fapta, dar pare pedeapsa prea aspră. 

Mai ales că nu au fost vătămări corporale, accidente. Da, greşeşte că s-a urcat fără permis la volan. În motivare spune că a sunat la taxi, la Uber, dar nu a găsit. Mergea la spital. 

ADVERTISEMENT

Din păcate se anunţă la sentinţa asta, dar este trist. Legea nu trebuie contestată, dar pare un pic cam dur, din punctul meu de vedere”. 

Horia Ivanovici: “Puteai să îl trimiţi să facă muncă în folosul şcolilor de copii şi juniori”

Horia Ivanovici: “Nu putea să facă acasă? Chiar nu înţeleg. Nu putea să îi dea arest la domiciliu? L-au catalogat pericol public şi de aia l-au băgat la închisoare? Puteai să îl trimiţi să facă muncă în folosul şcolilor de copii şi juniori. 

Să stea de dimineaţa până seara, să muncească cu copii. Nu contestăm noi decizia instanţelor. Doar că, totuşi, legea este mereu interpretabilă. Chiar aşa, trebuia Lupu băgat la închisoare? Să îi pui cătuşe?”

Urmăriți în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO. Dacă ați ratat-o, aveți ocazia să vizionați premiera, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Primele reacții după condamnarea lui Lupu

ADVERTISEMENT
Tags: