Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primele reacții la Fanatik SuperLiga după anunțul întâlnirii Șumudică – Angelescu. „E omul perfect pentru Rapid”

Robert Niță și Bănel Nicoliță au discutat despre venirea lui Șumudică pe banca Rapidului, care s-ar fi văzut cu Victor Angelescu, om important din conducerea clubului.
22.04.2024 | 17:10
Primele reactii la Fanatik SuperLiga dupa anuntul intalnirii Sumudica  Angelescu E omul perfect pentru Rapid
_“L-AS FI PUS… IERI!” VAL DE REACTII dupa ce Rapid L-A CONTACTAT pe Marius Sumudica
ADVERTISEMENT

Robert Niță și Bănel Nicoliță au fost invitații lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi văzută pe website live lunea, marțea și vinerea cu începere de la 10:30.

Marius Șumudică, întâlniri cu Angelescu

Robert Niță a avut un monolog unde a discutat despre venirea lui Șumudică pe banca Rapidului, care s-a vazut cu Victor Angelescu. De asemenea, analistul FANATIK a mai discutat și despre interimarii de pe banca clubului, Bogdan Lobonț și Adrian Iencși.

ADVERTISEMENT

„Personal cred că Șumudică poate face treaba la Rapid. Este un moment dificil pentru echipă dacă ne uităm la investițiile făcute. Poate este momentul lui Șumudică. Cel mai important este ca Lobonț și Iencși să aibă liniștea necesară să atingă obiectivul. Eu dacă aș avea putere de decizie l-aș pune pe Șumudică.

Dar în momentul asta să vorbim despre un alt antrenor la Rapid este toxic pentru cei doi. Ei dacă prind locul 2 sau 3 cred că vor rămâne. Nu cred că Șumudică vrea să se roage ca Rapidului să îi meargă prost pentru a ajunge acolo.

ADVERTISEMENT

Are un CV care îl reprezintă, e oglinda carierei lui. Este îndreptățit din punct de vedere al rezultatelor și locurilor antrenate să spere că poate antrena Rapid“, a spus Robert Niță în exclusivitate.

„Trebuiau făcute 3 strategii pentru Rapid“

Robert Niță a discutat și despre strategiile pe care Rapid trebuia să le abordeze, în funcție de stadiul clubului. Analistul și fostul atacant giuleștean a spus că trebuiau să existe 3 strategii, cu rezultate diferite.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere al strategiei nu cred că este o lipsă de respect față de cei doi antrenori. Îți pregătești strategia pentru anul viitor. Cred că ar fi trebuit să se întâmple mult înainte să plece domnul Bergodi.

Trebuiau făcute 3 strategii. Să ai o strategie care implică câștigarea campionatului, continuarea cu Bergodi. A doua strategie, locul 2-3, cupele europene, sau chiar și 4, în care și antrenorul Bergodi era evaluat și decideai. Să fii avut strategia de evaluare a lui Bergodi și discuțîi cu alți antrenori eventual.

ADVERTISEMENT

Ce era în afara podiumului, alți antrenori care să fii avut șansă 5-6-8 săptămâni, în funcție de rezultate de a evalua lotul, de a-și face o părere asupra lotului, de a se interesa ce înseamnă FCSB, CFR Cluj. Se putea aduce în discuție numirea unui antrenor străîn.

În acest moment e toxic pentru antrenori și club. Strategia trebuie făcută pentru la anul. Din punctul meu de vedere este deja târziu să ai un plan pentru la anul. Dar în același timp, îi ai pe cei doi, numiți de o etapă. Trebuie susținuți“, a mai spus Robert Niță.

Banel Nicoliță, sfătuitor pentru Rapid

Bănel Nicoliță a discutat și el despre subiectul Rapid, care a spus că nu l-ar fi demis pe Bergodi. Fostul mijlocaș al FCSB-ului a spus că abia din vară s-ar putea trage o linie în Giulești, după finalul campionatului.

„Dacă eram patronul, nu-l dădeam pe Bergodi, îl păstram până la final. Indiferent dacă pierdeam Europa sau nu, apoi știam ce aveam de făcut. E un antrenor foarte bun, care a și demonstrat în România.

Știe cum poate să câștige un campionat, e uns cu toate alifiile. Merită, din toate punctele de vedere, să fie antrenorul Rapidului, din punctul meu de stelist“, a completat Banel Nicoliță monologul lui Robert Niță.

Primele reacții la Fanatik SuperLiga după anunțul întâlnirii Șumudică – Angelescu

ADVERTISEMENT