Fotbal international

VIDEO / Barcelona, LIDER! Real Madrid, pe 2! Messi, HATTRICK în 12 minute! Atletico, DOAR remiză

UPDATE 23:50 / Atletico Madrid a încheiat la egalitate, 1-1 în derby-ul rundei împotriva Valenciei. Echipa lui Simeone a deschis scorul prin Koke în minutul 33, însă Mustafi a reuşit egalarea...
08.03.2015 | 22:30
VIDEO  Barcelona LIDER Real Madrid pe 2 Messi HATTRICK in 12 minute Atletico DOAR remiza
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:50 / Atletico Madrid a încheiat la egalitate, 1-1 în derby-ul rundei împotriva Valenciei. Echipa lui Simeone a deschis scorul prin Koke în minutul 33, însă Mustafi a reuşit egalarea cu 12 minute înainte de final pentru Atletico. Clasament: 

cls232

FINAL DE MECI! Barcelona se impune cu 6-1 în faţa celor de la Rayo Vallecano şi trece pe primul loc în Primera, cu un punct peste rivalii de la Real Madrid!

VEZI CLASAMENTUL DIN SPANIA ÎN GALERIA FOTO

GOOOL BARCELONA! Suarez reuşeşe dubla şi duce scorul la 6-1! Catalanii s-au distrat cu Rayo Vallecano!

Loading the player…

GOOOL RAYO! Alves primeşte cartonaşul roşu pentru un fault în careu şi arbitrul acordă un penalty. Bueno înscrie fără probleme.

Loading the player…

GOOOOL BARCELONA! Messi reuşeşte un hatrick în doar 12 minute!

Loading the player…

GOOOOL BARCELONA! Messi înscrie pentru 4-0 în minutul 63!

Loading the player…

GOOOOL BARCELONA! Messi înscrie din penalty şi duce scorul la 3-0! Catalanii sînt 99% pe primul loc la finalul acestei runde!

Loading the player…

GOOOOL BARCELONA! Pique înscrie golul prin care catalanii se desprind pe tabelă în minutul 49!

Loading the player…

Pauză pe Camp Nou! Barcelona este la 45 de minute de primul loc în Spania!

GOL Suarez! minutul 6! Barcelona are 1-0 şi trece pe primul loc în Primera Division!

Loading the player…

FC Barcelona poate trece pe primul loc astăzi, în cazul unei victorii cu Rayo Vallecano. Partida va începe la ora 13:00 şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

Barcelona – Rayo Vallecano

* Nu mai este un capăt de ţară dacă una dintre primele 3 echipe ale Spaniei remizează sau pierde în Primera. Real, Barcelona şi Atletico s-au corelat în aşa fel încît atunci cînd una a pierdut, celelalte două au păşit şi ele greşit. În aceste condiţii, Real şi Barca sînt la două puncte una de cealaltă, iar Atletico încă nu este scoasă din ecuaţia titlului
* Barcelona se întoarce pe „Nou Camp” hotărîtă să uite că acolo a pierdut cu Malaga în urmă cu două săptămîni
* Rayo Vallecano are o serie de 3 înfrîngeri consecutive în Primera Division
* Barcelona a cîştigat în handicap precedentele 8 directe cu Rayo: 2-0, 6-0, 4-0, 3-1, 5-0, 7-0, 4-0 şi 3-0
* Vermaelen este accidentat de o perioadă mai lungă de timp şi nu va juca nici de această dată pentru Barcelona
* Fatau şi Tono sînt accidentaţi şi nu vor juca pentru Rayo Vallecano
* 1,55 este cota pentru „H1(-2)”

ADVERTISEMENT

 

FINAL DE MECI! Real Madrid pierde pe San Mames cu 0-1 şi odată cu acest eşec poate să piardă şi primul loc în clasamentul din Primera Division. Barcelona poate trece de “galactici”, dacă va învinge duminică de la ora 13:00 pe teren propriu cu Rayo Vallecano. 

Este unul dintre cele mai slabe meciuri făcute de Real Madrid, tripleta Bale, Benzema, Ronaldo fiind foarte bine anihilată de apărarea lui Bilbao. Athletic urcă pînă pe locul 10 după acest succes.

ADVERTISEMENT

***************************

Real Madrid nu se regăseşte nici în repriza secundă şi e la 10 minute de o înfrîngere usturătoare

START ÎN REPRIZA SECUNDĂ

PAUZĂ! Surpriză pe San Mames. Real Madrid este condusă la pauză cu 1-0 la Bilbao şi poate pierde postul de lider dacă rezultatul se menţine

ADVERTISEMENT

GOL Bilbao! 1-0! Aduriz deschide scorul în minutul 26 şi Real e condusă!

Loading the player…


START DE MECI 

UPDATE 18:30 / Real Madrid joacă în catedrala “San Mames” cu tripleta Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo în atac. Echipele de start: 

real

PRIMERA DIVISION LIVE. Jucătorii rapizi ai gazdelor pot face interesantă o confruntare ce pare dezechilibrată din start. Atletico Bilbao – Real Madrid, de la ora 19:00, poate fi urmărit în format LIVESCORE pe FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

PRIMERA DIVISION LIVE. Real Madrid a arătat ca o echipă de Liga Europa în meciul cu Villarreal, disputat etapa trecută. Cei drept, lui Ancelotti îi lipsesc cîţiva jucători de bază, însă acest argument nu poate fi folosit drept scuză de tehnicianul italian. |n meciul cu „Submarinul galben” a dispus de trioul ofensiv Bale-Benzema-Ronaldo, însă acesta a funcţionat la turaţie scăzută şi parametrii schiopi.

PRIMERA DIVISION LIVE. Mai mult de atît, jucătorii ofensivi ai Realului au pierdut cîteva mingi în repriza secundă, care au favorizat mai multe contraatacuri ale adversarilor, blocate doar de intervenţiile lui Casillas, unul dintre cei mai buni oameni ai meciului.

Bilbao va face exact acelaşi lucru în meciul de pe teren propriu cu Real. Va aştepta greşeala adversarului şi va pleca pe contraatac cu jucători rapizi ca Muniain sau Ibai. În aceste condiţii, mizăm pe un meci în care ambele echipe vor înscrie.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: