Pariuri sportive

VIDEO/ Barca a PIERDUT acasă! A ajuns pe locul 3!

UPDATE / Barcelona a pierdut al doilea meci consecutiv în Primer Division. Fără Pique şi Iniesta, catalanii au fost învinşi chiar pe Camp Nou de fosta echipă a lui Luis Enrique, Celta Vigo, cu...
01.11.2014 | 22:55
VIDEO Barca a PIERDUT acasa A ajuns pe locul 3
ADVERTISEMENT

UPDATE / Barcelona a pierdut al doilea meci consecutiv în Primer Division. Fără Pique şi Iniesta, catalanii au fost învinşi chiar pe Camp Nou de fosta echipă a lui Luis Enrique, Celta Vigo, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Joaquin Larrivey. Barcelona nu mai pierduse pe teren propriu în campionat de la meciul din sezonul trecut, de pe 1 februarie 2014, cu Valencia. Atunci, catalanii au fost învinşi cu 3-2. În urma acestui eşec, Barcelona a ajuns pe locul trei în Primera Division, la două puncte de Real Madrid şi la unul de Atletico.

UPDATE / Luis Suarez a ratat o ocazie imensă pentru Barcelona, în minutul 70. A trimis cu capul direct în braţele portarului Alvarez, din numai şase metri.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Lovitură de teatru pe Camp Nou. Barcelona a încasat primul gol în acest sezon, pe teren propriu. Catalanii sînt conduşi de Celta Vigo, cu 1-0, după reuşita lui  Joaquin Larrivey.

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Barcelona joacă în etapa a zecea din Primera Division împotriva lui Celta Vigo. Barca vine după înfrîngerea din El Clasico. Sezonul trecut, catalanii au jucat cu Vigo tot după meciul cu Real Madrid, de pe “Santiago Bernabeu” şi s-au impus cu 3-0. Din echipa Barcelonei lipsesc accidentatul Iniesta şi Pique, jucătorul exclus din lot de Luis Enrique. Este al doilea meci pentru trioul Messi – Neymar – Suarez.

ADVERTISEMENT

Vezi echipele de la Barcelona – Celta Vigo:

echipe barca

UPDATE / Atletico Madrid a bătut-o pe Cordoba, cu 4-2. Golurile partidei de pe “Vicente Calderon” au fost marcate de Griezmann (2), Mandzukic şi Garcia, respectiv Nghilas (2). Atletico a urcat pînă pe locul doi în Primera Division, la un punct de Real Madrid şi cu unul mai mult decît Barcelona. Catalanii au un meci mai puţin disputat. 

UPDATE / Goool Cordoba! Ghilas face dubla în minutul 89 şi scorul devine Atletico Madrid – Cordoba 4-2!

ADVERTISEMENT

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Atletico! Raul Garcia duce scorul la 4-1, în minutul 82!

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Atletico! Mandzukic marchează pentru 3-1, în minutul 60. A fost a patra reuşită a croatului în Primera Division.

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Atletico! Griezmann face dubla în minutul 58 şi Atletico revine în avantaj!

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Cordoba! Ghilas a egalat pentru Cordoba, minutul 54. A fost al treilea gol marcat pe teren străin de Cordoba în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Atletico Madrid! Griezmann deschide scorul în minutul 45. A fost prima reuşită din campionat pentru francezul venit de la Sociedad.

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Atletico Madrid foloseşte toate vedetele în meciul cu Cordoba din etapa a zecea din Primera Division. Campioana Spaniei caută a cincea victorie în ultimele şase meciuri din campionat, în timp ce oaspeţii nu au nicio victorie în această stagiune.

Vezi echipele de start de la Atletico Madrid – Cordoba:

echipe atletic

UPDATE / Real Madrid s-a impus pe terenul Granadei cu 4-0, după golurile marcate de Cristiano Ronaldo, James Rodriguez (2) şi Karim Benzema. A fost a 11 victorie consecutivă pentru “galactici” în toate competiţiile. Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 22 în acest sezon. Real Madrid e pe primul loc în Primera Division, cel puţin pînă la meciul Barcelonei cu Celta Vigo de sîmbătă, de la ora 23:00

UPDATE / Goool Real Madrid! James Rodriguez face “dubla”, după o reluare a lui Cristiano Ronaldo!

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Real Madrid! Benzema marchează şi el, pentru 3-0, după o pasă cu călcîiul dată de Cristiano Ronaldo!

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Real Madrid! James Rodriguez duce scorul la 2-0 pentru Real, după un voleu spectaculos! 

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE / Goool Real Madrid! Cristiano Ronaldo deschide scorul în minutul doi şi ajunge la cota 22 în toate competiţiile.

Vezi video:

Loading the player…

Real Madrid este cea mai în formă echipă din Primera Division. “Galacticii” vin după zece victorii consecutive în toate competiţiile. Cel mai important succes a fost cel din “El Clasico”, 3-1 acasă, cu Barcelona. Real Madrid joacă la Granada în primul meci al etapei a zecea. Carlo Ancelotti îi are în atac pe Ronaldo, Benzema şi James Rodriguez. Singura absenţă din lotul madrilenilor este cea a galezului Gareth Bale, care nu face parte nici din lotul deţinătoarei Ligii Campionilor.

Vezi echipele de la meciul Granada – Real Madrid:

echipe real

ADVERTISEMENT