Life

Primul concert din lume susținut în bule de plastic. Măsura aplicată de artiști, în plină pandemie

19.10.2020 | 10:57
Primul concert din lume sustinut in bule de plastic Masura aplicata de artisti in plina pandemie
ADVERTISEMENT

A fost susținut primul concert din lume în care s-au aplicat reguli foarte stricte de distanțare sociali. A fost vorba despre un show al trupei Flaming Lips, iar artiștii au urcat pe scenă îmbrăcați în bule de plastic.

Măsura a fost una decisă înainte de spectacolul celor de la Flaming Lips și aplicată de artiști, în plină pandemie cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mai mult, au fost puse în practică bule de plastic pentru a evita orice posibil risc de îmbolnăvire, iar imaginile sunt cât se poate de inedite. Mulți iubitori ai show-urilor live au fost de părere că așa vor arăta toate concertele din viitor, din pricina pandemiei.

Trupa Flaming Lips, primul concert din lume în bule de plastic. Video

În cadrul acestui spectacol atât artiștii, cât și cei din public au fost îmbrăcați în bule de plastic. Participanții s-au declarat ulterior mulțumiți de acest concert experimental, în care au fost aplicate măsurile atipice de distanțare socială, din pricina riscurilor de molipsire.

ADVERTISEMENT

La eveniment au fost aproximativ 100 de persoane și organizatorii au povestit că mulți au fost fericiți că au putut să danseze și să se distreze la un spectacol de acest tip, fără să riscurile molipsirii.

Nici artiștii din trupa Flaming Lips nu se află la primul eveniment de acest fel. Ei au mai testat posibilitățile bulelor de plastic în mai multe momente muzicale de la începerea pandemiei.

ADVERTISEMENT
Primul concert din lume susținut în bule de plastic. Măsura aplicată de artiști, în plină pandemie
Evenimentul a fost unul în care au fost păstrate regulile de distanțare în mod foarte strict

Artiștii originari din Oklahoma City, în Statele Unite ale Americii, au susținut evenimentul în cadrul unei săli cu o capacitate pentru 3,500 de persoane, în respectivul oraș. Imaginile de la acest show au fost publicate și pe rețelele sociale, având un mare impact asupra internauților și au devenit virale.

Totuși, în incinta teatrului The Criterion au avut voie să intre doar 100 de fani, fiecare echipat cu propria sa bulă de plastic, potrivit celor de la Daily Mail.

ADVERTISEMENT

“Îmi place cum a arătat totul pentru că puteai să te bucuri cât de mult dorești, te puteai lăsa dus de val și nu aveai cum să infectezi persoana de lângă tine din această cauză, oricât uitai unde ești”, a povestit solistul Wayne Coyne, fondatorul trupei Flaming Lips.

ADVERTISEMENT