News

Primul concert drive-in din România. Unde şi când poţi să îi vezi pe Antonia, Carla’s Dreams şi Inna

29.05.2020 | 23:50
ADVERTISEMENT

Antonia, Carla’s Dreams și Inna vor susține un concert de tip drive-in, primul de acest gen din România. Concertul va avea loc pe 19, 20 și 21 iunie, la Romexpo în București.

Unde şi când poţi să îi vezi pe Antonia, Carla’s Dream şi Inna

Potrivit Adevărul, organizatorii de la Global Records au anunțat că Antonia, Carla’s Dreams și Inna se află printre artiștii care vor cânta la Romexpo, în zilele de 19, 20 și 21 iunie, în cadrul evenimentului „The Concert drive-in!”.

ADVERTISEMENT

Pentru a respecta distanțarea socială, fanii vor fi nevoiți să-și privească favoriții din mașină, însă concertul va fi LIVE.

Programul “The Concert drive-in” este următorul:

  • 19 iunie – Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen.
  • 20 iunie – INNA, Irina Rimes, The Motans.
  • 21 iunie – Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane, Oscar.
ADVERTISEMENT

Accesul în zilele de concert se va face începând cu ora 19:00. Biletele se vor pune în vânzare pentru o mașină, însă participanții trebuie să știe că nu este permis ca într-o mașină să se afle mai mult de 4 persoane.

Mai mult, acele persoane trebuie să facă parte din aceeași familie, conform regulilor de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Ca un fapt inedit, toți participanții la concert vor primi o frecvență specială pe care o vor căuta la radio în mașină, pentru a asculta mai bine melodiile cântate de artiștii favoriți.

Mai mult, clasicele aplauze vor fi înlocuite cu claxonatul, un alt aspect inedit și bizar al acestor evenimente. Organizatorii menționează că accesul cu camioane, dube, utilaje și autoutilitare e interzis.

ADVERTISEMENT

Concertele nu vor mai fi niciodată la fel, din cauza pandemiei

Concertele nu vor mai fi niciodat[ la fel, din cauza pandemiei. Cel puțin până când boala va fi eradicată cu un vaccin, autoritățile se tem să permită desfășurarea în condiții normale a concertelor și a evenimentelor sportive.

Așadar, concertele cu 100.000 de oameni pe Arena Națională sau meciurile de fotbal cu 30.000 de spectatori vor fi înlocuite, tot mai des, cu astfel de experimente de tip drive-in, unde oamenii vor încerca să fie aproape de artiștii favoriți, de la protecția autoturismului personal.

Din păcate, experiența s-ar putea să nu fie de neuitat, din contră. Timpul va decide dacă oamenii vor îmbrățișa concertele „din mașină” sau vor prefera să stea acasă.

ADVERTISEMENT