Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primul jucător dat afară după FCSB – Nordsjaelland. „Spuneți lui Rednic să-l ia”

Gigi Becali a anunţat că Vali Gheorghe nu mai face din planurile FCSB-ului. Patronul i-a transmis lui Mircea Rednic că are undă verde să îl ia.
11.08.2023 | 12:44
Primul jucator dat afara dupa FCSB  Nordsjaelland Spuneti lui Rednic sal ia
Primul jucător dat afară după FCSB - Nordsjaelland. „Spuneți lui Rednic să-l ia”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB şi Nordsjaelland s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Valentin Gheorghe i-a luat locul lui Andrea Compagno, dar a avut o evoluţie dezamăgitoare, fiind unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

“Vali Gheorghe era din alt film. I-am dat telefon de aseară impresarului. Să îi spună lui Rednic să îl ia”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Vali Gheorghe a fost anunţat că este liber să îşi găsească echipă, iar dacă Mircea Rednic vrea să îl ia la UTA Arad, este liber să o facă:

ADVERTISEMENT

“Nu că n-a jucat. A primit o minge în careu, în loc să dai la poartă. Nu, dar Vali Gheorghe era din alt film. I-am dat telefon de aseară impresarului. Să îi spună lui Rednic să îl ia.

A fost ultimul lui meci la FCSB. Îmi pare rău de el, dar decât să mă încurci? El ar avea, poate să joace, dar nu la cupele europene. Poate juca la Arad, unde e Rednic. 

ADVERTISEMENT

“Cartonaşul roşu s-a primit şi în momentul ăla şi Pintilii cu Charalambous ziceau să nu mai facă schimbarea”

I-am dat telefon impresarului, lui Dan Idita. Să îl sune pe Rednic, să îl ia. Eu am vorbit cu ei (n.r. cei din staff). Cartonaşul roşu s-a primit şi în momentul ăla şi Pintilii cu Charalambous ziceau să nu mai facă schimbarea.

Dar era deja făcută. Trebuiau să o revoce pe loc. Sunt momente când le spun să facă ce vor. Şi la jocul ăsta le-am spus că ei ştiu mai bine, cunosc echipa.

ADVERTISEMENT

“Văd ce pot da afară, că le expiră contractele”

Nu mai cumpăr jucători… Bat spre retragere. Ce înseamnă asta? Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro.

La prima echipă la fel. Văd ce pot da afară, că le expiră contractele. Nu le-am mai făcut contracte lungi, că nu mai sunt fraier. Văd ce expiră, ce pot să vând. Trebuie să reduc cheltuielile încet, încet, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe homepage-ul www.fanatik.ro. În premieră, pentru cei care vor să o revadă, de la 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu ratați FANATIK SUPERLIGA pentru că doar aici aveți cele mai tari exclusivități și cele mai tari declarații!

ADVERTISEMENT