Life

Primul reproș pe care Jador îl face viitoarei soții, Oana Ciocan. Ce se întâmplă cu cei doi

Jador i-a făcut primul reproș iubitei sale, Oana Ciocan, după ce și-au asumat relația în mod public. Ce i-a spus brunetei?
16.03.2024 | 19:31
Primul repros pe care Jador il face viitoarei sotii Oana Ciocan Ce se intampla cu cei doi
Jador, reproș pentru Oana Ciocan, în mediul online. Totul a pornit de la fotografia asta. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador și Oana Ciocan de la Survivor sunt în etapa roz a relației lor, când totul arată bine și frumos, însă, chiar și așa, manelistul are deja ceva să îi reproșeze iubitei, mai în glumă, mai în serios.

Jador, un prim reproș făcut viitoarei soții, Oana Ciocan

Perechea se afișează tot mai des, mai ales acum când nu mai e un secret pentru nimeni faptul că e mare iubire la mijloc. Oana Ciocan a postat o fotografie în care apare cu iubitul ei pe Instagram, prin care a vrut să arate cât de fericiți sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Doar că… socoteala din dormitor nu s-a potrivit cu cea din mediul online. Pe rețeaua de socializare, Jador a avut ceva de comentat, în stilul său caracteristic, legat de imaginea pusă de creață. Manelistului nu prea i-a convenit ipostaza în care apare și i-a scris partenerei, cu alte cuvinte, că nu strica dacă alegea o altă fotografie.

În poză, Jador și Oana Ciocan apar extrem de eleganți. El ține mâna la brâul fetei, amândoi uitându-se în obiectivul aparatului de fotografiat, tare concentrați! Jador apare într-un costum roșu, iar Oana într-o rochie cu mâneci lungi și fermoar.

ADVERTISEMENT

„Eu nici nu mă văd”

În nici 24 de ore de când a apărut poza lor de album pe Instagram, postarea a strâns peste 12.000 de like-uri. Majoritatea oamenilor le-au urat casă de piatră, arătându-le admirație pe care le-o poartă.

Așa cum ziceam mai sus, Jador a fost un pic nemulțumit. „Eu nici nu mă văd”, a scris cântărețul de manele. Remarca lui a stârnit, evident, reacții din partea internauților. Fanii celor doi i-au scris lui Jador că nu trebuie să dea prea multă importanță faptului că Oana Ciocan se vede mai bine în cadru.

ADVERTISEMENT

„Ba da te vezi, Jadoare. Casă de piatră!; Asta era!”, au comentat oamenii la postare. Jador a cerut-o de curând în căsătorie pe Oana, chiar în Dominicană. Filmulețul emoționant al cererii a fost publicat pe platforma VOYO.