Fotbal intern

Primul semn că Pablo Cortacero fuge de Dinamo? Spaniolul nu mai este de găsit

12.11.2020 | 17:44
Primul semn ca Pablo Cortacero fuge de Dinamo Spaniolul nu mai este de gasit
ADVERTISEMENT

Venit în fotbalul românesc drept un erou gata să salveze clubul de fotbal Dinamo, Pablo Cortacero a dispărut complet de pe Facebook și nu mai poate fi găsit nici la telefon! 

Așa cum FANATIK a dezvăluit la doar șase zile după oficializarea trecerii clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță la Pablo Cortacero, spaniolii ar putea oricând să dispară.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 12 noiembrie, reprezentantul fondului de investiții care ar fi preluat Dinamo și-a șters contul de Facebook și nu a mai răspuns nici la telefon.

Pablo Cortacero fuge de Dinamo. Și-a șters contul de Facebook!

Modelul de comunicare aplicat de Pablo Cortacero pe parcursul celor trei luni pe care le-a petrecut până acum în fruntea clubului Dinamo a fost unul cu totul ieșit din comun. Nu neapărat pentru fotbalul românesc, ci pentru sportul mondial.

ADVERTISEMENT

Cortacero este, poate, singurul patron de club care a ales să comunice cu fanii pe Facebook și să le răspundă la toate mesajele pe care aceștia i le trimiteau! Poreclit „Don Pablo” de unii fani ai „câinilor”, Cortacero a surprins și prin statusuri prin care ataca articolele apărute în presa sportivă din România.

Astăzi, 12 noiembrie 2020, spaniolul pare să se fi săturat de discuțiie din spațiul virtual și a luat decizia radicală de a-și șterge complet contul. Cortacero nu mai poate fi găsit sub nicio formă pe rețeaua de socializare a lui Mark Zuckergerb și nu mai răspunde nici la telefon.

ADVERTISEMENT

Situația a fost remarcată inclusiv de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, cei care anunță că spaniolul nu va mai veni în România, iar tot proiectul său este un eșec. Totodată, reprezentanții PCH au trimis un îndemn suporterilor să se înscrie în programul DDB, pentru a încerca să salveze clubul.

„AȘA ARATĂ ACUM faimosul profil de FB al lui Pablo Emanuel Fernandez Cortacero. Și așa cum îl vedeți acum în poze, așa îl veți mai vedea vreodată în România. Adică deloc. Este a doua transformare majoră a acestui profil. Prima a fost la sfârșitul lui august, când a trecut de la un anonim proprietar de barăci închiriate ca locații turistice, a devenit un faimos proprietar de club legendar de fotbal în România.

ADVERTISEMENT

Explicația e simplă. Cei care l-au asaltat erau în general fanii ai lui Pablo. Unii l-au numit chiar ”Dumnezeu Pablo” și au postat asta la el pe wall. Pentru că oricine putea să posteze acolo orice. Puteai să postezi pe peretele lui Pablo ”Vând Dacia Logan”. Ai fi avut succes, pentru că spaniolul avea dintr-o dată 5000 de prieteni, majoritatea români, care îi vizitau profilul zi de zi.

Pe același wall, pe lângă mesajele siropoase ale admiratorilor, apăreau declarațiile lui Pablo către presă, comunicate cu care îi impresiona pe cei mai mulți, așa încât exclamau la fel ca la noile comunicate scrise de Șerdean pe pagina oficială a clubului: ”Asta da comunicare! Asta da profesionalism! Felicitări!”

Era imposibil să le explici oamenilor că avem de-a face cu un amatorism înțesat de minciuni, cum nu s-a mai văzut niciodată în fotbalul din România. Erai pus la zid dacă ziceai ceva despre ”profesioniștii” din Grandada.

Eram trași de urechi și ni se aruncau reproșuri care sunt încă prezente prin comentarii: ”Vă e ciudă că v-au luat alții ciolanul! Voiați să faceți voi afaceri cu clubul și spaniolii v-au stricat planurile…? Dați-le și acțiunile pe care le dețineți și lăsați-i să conducă Dinamo!”

Acum nu avem timp să ne lamentăm. Dinamo este în pericol să dispară. E adevărat că am fi vrut să ni se acorde mai multă încredere de la început”, scrie în comunicatul emis de PCH.

Sursa foto: Facebook PCH
Sursa foto: Facebook PCH

Mai există vreo speranță pentru Dinamo? Spaniolii vor să îl dea la o parte pe Cosmin Contra

Deși Pablo Cortacero este protagonistul unor întâmplări ce par a fi desprinse dintr-un episod al show-ului Unsolved Mysteries, la Dinamo se pregătesc mișcări de trupe iar FANATIK a aflat că antrenorul Cosmin Contra este pe cale să fie îndepărtat.

Conducătorii spanioli nu îl pot da afară pe „Guriță”, întrucât acesta este protejat de o clauză de reziliere enormă, însă vor să îi aducă un director tehnic. Fie Cornel Țălnar, fie Gigi Mulțescu, ar putea deveni supervizorii lui Contra, în încercarea de a salva echipa din punct de vedere sportiv.

În cazul în care situația sportivă ar fi rezolvată, la Dinamo ar mai rămâne doar „mica” problemă a datoriilor. Clubul a fost avertizat recent de FRF că ar putea fi depunctat, dacă nu achită toate datoriile cu scadența în data de 30 septembrie până la finalul lunii noiembrie.

Dacă Pablo Cortacero reușește să pună în scenă o revenire miraculoasă și să aducă în club milioanele de euro promise înainte de a anunța că s-a infectat cu coronavirus, Dinamo ar mai putea avea o șansă. Deocamdată, suporterii dinamoviști sunt puși în postura de a căuta resurse pentru a lua din nou situația în propriile mâini.

ADVERTISEMENT