News

Primul suspect în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Cine este bărbatul ridicat de poliție

La 10 zile după uciderea afaceristului sibian Adrian Kreiner, poliția a depistat primul suspect. Miercuri a fost ridicat și un individ care ar avea legături cu ucigașii.
15.11.2023 | 14:38
Primul suspect in cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner Cine este barbatul ridicat de politie
A fost depistat primul suspect în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Cine este bărbatul. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost depistat primul suspect în cazul asasinării omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Criminaliștii au descoperit probe ADN în casa victimei, iar cu ajutorul lor au ajuns la un individ cu un trecut infracțional foarte bogat.

A fost depistat primul suspect în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Cine este bărbatul

După mai multe zile în care părea că s-a împotmolit, ancheta în cazul crimei din Sibiu evoluează accelerat în ultimele zile. Luni, o serie de imagini în care ar apărea presupușii asasini ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost făcute publice. Acestea au fost înregistrate de o cameră de supraveghere, la circa jumătate de oră după atac.

ADVERTISEMENT

Între timp, cu ajutorul probelor ridicate din locuința victimei, procurorii au avansat dramatic în această speță. Miercuri, anchetatorii au găsit în casa milionarului urme ADN care i-ar aparține unui hoț român aflat în Belgia, scrie Digi24. E vorba de un individ acuzat de mai multe infracțiuni în vestul Europei, dar care nu fusese încă prins.

Tot în cursul acestei zile, procurorii care se ocupă de dosarul uciderii lui Adrian Kreiner au emis un mandat de aducere, pe numele unui bărbat din Dumbrăvița, județul Timiș. El a fost ridicat de polițiștii timișeni și predat oamenilor legii din Sibiu, notează presa locală.

ADVERTISEMENT

Din datele furnizate de Sursa de Vest, bărbatul din județul Timiș este suspectat că i-ar fi găzduit, pentru scurtă vreme, pe cei trei cetățeni care l-ar fi ucis pe omul de afaceri sibian, în noaptea de duminică spre luni (5 spre 6 noiembrie).

Informații noi din noaptea crimei din Sibiu

Ziua de miercuri a adus și alte informații extrem de importante care au legătură cu noaptea crimei din Sibiu. Din informațiile aflate la dosar și citate de televiziunea Digi24, criminalii ar fi accesat telefonul mobil al omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat asta în timpul în care l-au agresat în propria casă pe Adrian Kreiner. De asemenea, conform aceleiași surse, un martor-cheie a oferit informații extrem de prețioase în legătură cu victima.

Acesta s-ar fi întâlnit cu Adrian Kreiner cu puțin timp înainte de agresiune. El a povestit că milionarul i s-ar fi plâns că avea probleme cu banii. Ar fi spus că nu avea bani cash încă de la începutul anului din cauza unor afaceri cu criptomonede.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Adrian Kreiner a murit marți, 7 noiembrie, la spital, după ce a fost bătut în locuința sa de trei bărbați cu cagule și care l-au jefuit. Sibianul, în vârstă de 50 de ani, suferise multiple traumatisme.

ADVERTISEMENT
Tags: