Fotbal intern

Primul transfer-bombă pentru titlu: Diego Fabbrini şi-a dat acordul să semneze cu Dinamo! EXCLUSIV

23.05.2019 | 01:08
Primul transferbomba pentru titlu Diego Fabbrini sia dat acordul sa semneze cu Dinamo EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Formaţia din Ştefan cel Mare are obiective de top pentru sezonul viitor, iar antrenorul Mircea Rednic nu glumea când anunţa că va construi o echipă cu care să se lupte la titlu. Din informaţiile FANATIK, clubul alb-roşu a bifat în proporţie de 99 la sută primul transfer-bombă pentru titlu: Diego Fabbrini şi-a dat acordul să semneze cu Dinamo! Italianul de 28 de ani urmează să parafeze actele în zilele următoare! Levski a pierdut teren în negocieri.

Diego Fabbrini şi-a dat acordul să semneze cu Dinamo! Proiectul “câinilor” l-a convins

Dinamo e gata de război! La scurt timp după ce rivala de-o viaţă, FCSB, a perfectat transferul lui Darius Olaru de la Gaz Metan, “câinii” răspund pe piaţa de mercato. Şi nu oricum, ci în stil de echipă cu pretenţii. Sursele FANATIK dezvăluie prima achiziţie cu adevărat spectaculoasă pe care Mircea Rednic a rezolvat-o pentru sezonul ce vine: Diego Fabbrini!

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de miercuri, italianul şi-a dat acordul pentru a semna cu Dinamo Bucureşti! Fostul internaţional U 21 vine în Ştefan cel Mare cu alura unui mijlocaş care a impresionat în tricoul celor de la FC Botoşani. Este genul de transfer care dă iluzii şi care va deveni, în scurt timp, idolul Peluzei Cătălin Hîldan. Părţile au bătut palma şi dacă nu apare vreo ofertă inimaginabilă, Fabbrini este noul jucător al alb-roşilor. Actele ar trebui să fie parafate până la finalul acestei săptămâni!

Diego Fabbrini si Mamoutou Ndiaye in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 17 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Diego Fabbrini şi Mamoutou Ndiaye vor fi colegi la Dinamo Bucureşti în viitorul sezon. Sursa foto: Sportpictures.eu

Va avea un salariu mediu, dar bonusurile sunt consistente. Levski şi Craiova, din ce în ce mai departe

Diego Fabbrini nu vine pe ochi frumoşi la Dinamo. Cu siguranţă că noul proiect al liderului din play-out l-a atras pe italian, care va avea posibilitatea să se lupte, în teorie, pentru campionat şi cupă, dar un rol important îl are şi aspectul financiar. Conştientă că aducerea lui Fabbrini reprezintă o extraordinară oportunitate de afaceri, conducerea lui Dinamo a acceptat să îi ofere un contract substanţial.

ADVERTISEMENT

Astfel, Fabbrini va avea un salariu în media echipei, pentru a nu genera conflicte la nivelul vestiarului, dar bonusurile pentru prezenţe, realizări individuale şi performanţe cu echipa sunt extrem de consistente. Concret, el poate ajunge să câştige un venit de aproximativ 15.000 de euro pe lună, aşa cum a cerut din start. Evident, totul dacă randamentul său pe gazon este unul foarte bun, iar Dinamo îşi îndeplineşte ţintele. În acest moment, variantele numite Levsi şi Craiova sunt foarte departe.

  • 720 de mii de euro e cota lui Diego Fabbrini, conform Transfermarkt
  • 5 goluri şi 5 pase de gol a reuşit Diego Fabbrini în 31 de meciuri jucate pentru FC Botoşani în sezonul 2018-2019
ADVERTISEMENT