News

Primul “tun” de cînd a venit la FRF! Cîţi bani a scos Marcel Puşcaş la nuntă

Marcel Puscas, fostul fotbalist si presedinte al Stelei, si-a unit destinele, sambata, cu judecatoarea Elena Burlan, de la Tribunalul Bucuresti....
28.04.2014 | 08:57

Marcel Puscas, fostul fotbalist si presedinte al Stelei, si-a unit destinele, sambata, cu judecatoarea Elena Burlan, de la Tribunalul Bucuresti.

1

Fostul sot al Luminitei Anghel s-a casatorit, sambata, cu judecatoarea Elena Burlan. Alaturi de cateva rude si de prieteni, cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu la o biserica din centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Elena Burlan nu a purtat traditionala rochie alba de mireasa, ci una aurie, lunga, din tul. Cat despre mire, el a avut un costum albastru, cu un papion vesel, galben-mustar, asortat la o camasa roz.

2 3

Dupa ceremonia religioasa, nuntasii au petrecut intr-un local de lux.

4

Desi e cunoscut faptul ca, de-a lungul anilor, intre Marcel Puscas si Mircea Sandu nu a existat deloc o prietenie ci, mai degraba o ura “sanatoasa, fostul sef FRF fiind adesea supranumit “dusmanul de moarte” al lui Puscas (n.r. cei doi s-au tot atacat, mai ales ca Puscas a candidat, si el, la functia de presedinte al Federatei Romane de Fotbal), cei prezenti au avut parte de o surpriza. Mircea Sandu si-a facut aparitia la petrecere, in timp ce Razvan Burleanu, actualul presedinte al federatiei nu a venit, desi fusese invitat.

ADVERTISEMENT

5

Atmosfera a fost intretinuta de artistul Gabriel Dorobantu, un preferat al cuplului de miri, care a cantat mai bine de o ora. Chiar daca Marcel nu a dansat, preferand sa socializeze cu nuntasii si s-a plimbat, intreaga noapte, de la o masa la alta, mireasa, insa, a fost sufletul petrecerii. Ba chiar, la un moment dat, judecatoarea si-a aruncat pantofii si a dansat desculta, pana la 5 dimineata, alaturi de colegele ei de serviciu. Acest moment a facut deliciul tuturor, multi dintre petrecareti ramanand cu gura cascata cand au vazut gestul miresei.

6

Interesant este si faptul ca cei doi miri au strans ceva banuti dupa “deranj”, nu de alta, dar darul de nunta a mers, in media, cam la 1.500 de lei de cuplu, cei cu dare da mana “aruncand” chiar si 2.500 de lei. Si cum au fost invitate cam 170 de persoane… Sa tot fi scos vreo 30.000 de euro…

ADVERTISEMENT

Sotia lui Puscas este celebra la Tribunalul Bucuresti, fiind de nenumarate ori in atentia presei. Elena Burlan este cea care l-a achitat pe medicul Razvan Tranca, dar si pe chirurgul Stefan Bradisteanu, acuzat de abuz in serviciu si mita.

SURSA: wowbiz.ro