Life

Prin ce a trecut Carmen Brumă într-un tren de pe ruta Brașov – București: „Pare mult mai bine”

Carmen Brumă a povestit cum a fost să călătorească cu trenul la Brașov. Vedeta nu a mai vrut să meargă cu mașina personală.
26.06.2023 | 11:37
Prin ce a trecut Carmen Bruma intrun tren de pe ruta Brasov  Bucuresti Pare mult mai bine
De ce a ales Carmen Brumă să meargă cu trenul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a dezvăluit cum a fost să meargă cu trenul pe ruta Brașov-București. Logodnica lui  Mircea Badea nu a mai vrut să aibă de-a face cu aglomerația de pe Valea Prahovei și a avut parte de o surpriză.

Ce părere a avut Carmen Brumă după ce a mers cu trenul la munte

Chiar dacă atât ea, cât și partenerul său de viață, sunt vedete în România, Carmen Brumă a ales să meargă la munte cu trenul. Ea și cumpărat bilet și a călătorit împreună cu ceilalți călători, ba chiar a fost și mulțumită.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că nu voia să se mai confrunte cu aglomerația care există pe Valea Prahovei în weekend, astfel că a găsit o alternativă. Vedeta s-a fotografiat în tren și a publicat imaginile în mediul online.

„Pare mult mai bine cu trenul decât blocată pe Valea Prahovei în mașină. Trei ore Brașov – București cu trenul. Sincer, mult mai bine decât cu mașina”, a scris Carmen Brumă în mediul online.

ADVERTISEMENT
Carmen Brumă tren brașobv tricou verde
Carmen Brumă a ales ăă meargă cu trenul.
Sursa foto: colaj Fanatik

Drama ascunsă a vedetei

Gestul îi va aduce, probabil, și mai multe aprecieri vedetei. Mulți o admiră, deja, pentru corpul său considerat de unii perfect. Carmen Brumă are o siluetă de vis, pe care o întreține cu sport și mâncare sănătoasă, dar puțini știu că, în trecut, a trăit o adevărată dramă. 

În adolescență, ajunsese supraponderală și cântărea 85 de kilograme, acum având cu 30 mai puțin. Ea a subliniat că s-a îngrășat din cauza stresului, după ce familia sa a luat decizia de a se muta la Moscova.

ADVERTISEMENT

Totodată, Carmen Brumă le-a atras atenția părinților. „Știu ce înseamnă trauma cauzată de aceste kilograme în plus și disconfortul fizic real pe care îl ai, dublat de oprobiul societății, de presiunea care e pusă, mai ales la vârsta respectivă.

De incertitudinile și lucrurile complicate prin care treci la vârsta adolescenței. Fără să ai aceste probleme de greutate, ele vin peste o cohortă de stări emoționale. Cu atât mai mult în momentul în care ai astfel de probleme.

ADVERTISEMENT

E greu, e traumatizant și, din păcate, foarte multe dintre fetele și adolescenții, care trec prin asta, ies cu mari traume.  Îi afectează pe tot parcursul vieții adulte și cred că este necesar ca un părinte ca un adult să îi ajute să ducă această bătălie cu kilogramele în plus, alături de ei”, a declarat Carmen Brumă pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT