Life

Drama ascunsă a iubitei lui Mircea Badea. Carmen Brumă: ”E traumatizant”

Suferința neștiută a logodnicei lui Mircea Badea. Prin ce a trecut Carmen Brumă în adolescență. Cum a depășit momentul.
15.06.2023 | 14:17
Drama ascunsa a iubitei lui Mircea Badea Carmen Bruma E traumatizant
Suferința neștiută a logodnicei lui Mircea Badea. Prin ce a trecut Carmen Brumă în adolescență. Cum a depășit momentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Drama ascunsă a iubitei renumitului prezentator TV de la Antena 3 CNN. Frumoasa șatenă a recunoscut că a fost traumatizant întregul proces, în momentul de față fiind o persoană foarte sigură pe sine și încrezătoare.

Suferința neștiută a logodnicei lui Mircea Badea. Prin ce a trecut Carmen Brumă în adolescență. Cum a depășit momentul

Carmen Brumă a dezvăluit prin ce a trecut în adolescență și ce suferință neștiută de nimeni a marcat-o. Logodnica lui Mircea Badea ajunsese să fie supraponderală și cântărea 87 de kilograme. Acum are cu 30 mai puțin.

ADVERTISEMENT

„Știu ce înseamnă trauma cauzată de aceste kilograme în plus și disconfortul fizic real pe care îl ai, dublat de oprobiul societății, de presiunea care e pusă, mai ales la vârsta respectivă.

De incertitudinile și lucrurile complicate prin care treci la vârsta adolescenței. Fără să ai aceste probleme de greutate, ele vin peste o cohortă de stări emoționale.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult în momentul în care ai astfel de probleme, e greu, e traumtizant și, din păcate, foarte multe dintre fetele și adolescenții, care trec prin asta, ies cu mari traume. 

Îi afectează pe tot parcursul vieții adulte și cred că este necesar ca un părinte ca un adult să îi ajute să ducă această bătălie cu kilogramele în plus, alături de ei”, a spus Carmen Brumă pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, kilograme în plus pe fond depresiv

Carmen Brumă consideră că insecuritatea, neîncrederea în propria persoană, fuga pământului de sub picioare și negăsirea unui scop sunt doar unele dintre lucrurile pe care le simte un adolescent și fără să aibă probleme de greutate.

În plus, antrenoarea de fitness a subliniat în trecut că kilogramele în plus s-au acumulat pe fond depresiv, după ce familia sa a luat decizia să se stabilească la Moscova. Atunci vedeta a început să se refugieze în mănânce.

ADVERTISEMENT

În prezent, iubita lui Mircea Badea are o siluetă de vis și este în formă maximă. Frumoasa șatenă a conceput și câteva programe de slăbit care au fost încercate deja de foarte multe femei din țara noastră. Ele au fost mulțumite de rezultate.

ADVERTISEMENT