Life

Prin ce a trecut un român care a stat 3 zile într-o destinație populară din Grecia: “Îmi e groază de ceea ce se întâmplă în sezon”

Prin ce a trecut un român care a stat trei zile într-o destinație de vacanță foarte populară printre români. De ce a spus acesta că îi este groază.
05.04.2023 | 14:23
Prin ce a trecut un roman care a stat 3 zile intro destinatie populara din Grecia Imi e groaza de ceea ce se intampla in sezon
Prin ce a trecut un român care a stat 3 zile în vacanță în Grecia. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Prin ce a trecut un român care a petrecut trei zile în una dintre cele mai populare destinații din Grecia. Acesta a declarat că îi este groază de lucrurile prin care ar putea trece turiștii atunci când vine sezonul estival.

Prin ce a trecut un român care a stat 3 zile în vacanță în Grecia

Românul a petrecut un weekend în Corfu. Despre destinația de vacanță în sine, acesta nu a avut prea multe de lucruri rele de spus, ci chiar a fost impresionate peisaje. Totuși, acesta a explicat de ce îi este groază: de aglomerație.

ADVERTISEMENT

Primul lucru care l-a nemulțumit pe bărbatul care a mers într-o destinație populară din Grecia a fost gunoiul. Acesta a spus că pubelele sunt pline și că ele sunt lăsate la vedere, din cauza faptului că sunt transportate pe continent cu costuri mari. Corfu nu se ocupă de încă partea de procesare a gunoaielor.

„O să vă izbească contrastul dintre lucrurile superbe și pubelele de gunoi, nu puține, pline cu vârf și îndesat.

ADVERTISEMENT

Pentru că el nu este procesat încă pe insulă, ci trebuie transportat pe continent, cu costuri mari. Înțeleg că sunt influențați de italieni, dar chiar să fie ca la Roma nu mă așteptam”, a scris românul pe Forum Grecia.

Ce l-a șocat pe românul plecat în Grecia

Ceea ce l-a frapat pe român este infrastructura precară. Acesta a spus că străzile sunt mult prea înguste și numărul de mașini este exagerat. Sunt probleme cu locurile de parcare și oamenii de acolo conduc haotic.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că îi este groază să se gândească ce se întâmplă în sezonul estival, când probabil sunt extrem de mult turiști. Atunci infrastructura proastă din această destinație de vacanță ar deveni cu adevărat o problemă.

“Al doilea lucru nasol este infrastructura de drumuri precară. Străzi prea înguste, mașini prea multe, locuri de parcare prea puține, stilul de condus haotic. Dacă asta am văzut eu în martie/aprilie, îmi e groază de ceea ce se întâmplă în sezon.

ADVERTISEMENT

Dacă s-ar putea rezolva aceste 2 probleme pe probabil a treia insulă din Grecia ca număr de vizitatori, destinația ar fi perfectă din toate punctele de vedere”, a spus românul.

ADVERTISEMENT