Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prinde Chiricheș lotul de EURO? Dezvăluire dinspre staff-ul naționalei: „De ce nu? Edi urmărește totul”

Vlad Chiricheș are șanse să prindă lotul „tricolorilor” pentru EURO 2024. Mihai Stoichiță are dezvăluiri dinspre staff-ul naționalei României.
01.04.2024 | 14:50
Prinde Chiriches lotul de EURO Dezvaluire dinspre stafful nationalei De ce nu Edi urmareste totul
Prinde Chiricheș lotul de EURO? Dezvăluire dinspre staff-ul naționalei: „De ce nu? Edi urmărește totul”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

După o accidentare care l-a ținut șapte luni în afara triunghiului verde, Vlad Chiricheș a revenit la FCSB și s-a descurcat imperial cu Farul Constanța. Stoperul „roș-albaștrilor” își dorește să meargă la EURO 2024, iar Mihai Stoichiță anunță că fostul căpitan al naționalei are șanse să prindă lotul.

Prinde Chiricheș lotul de EURO? Mihai Stoichiță vine cu dezvăluiri dinspre staff-ul naționalei: „De ce nu? Edi urmărește totul”

Căpitanul „tricolorilor” pentru mulți ani și titular la EURO 2016, Vlad Chiricheș își dorește încă un turneu final cu naționala. Stoperul de la FCSB a jucat impecabil la Ovidiu, iar evoluțiile din play-off îl pot propulsa în lotul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Vlad Chiricheș are șanse să fie în lotul naționalei pentru EURO 2024. Emisiunea este live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Să ne raportăm la modul în care s-a prezentat ieri. Nu mai joacă acum cu orice echipă din campionat, joacă cu echipele care vor și declarativ se bat la titlu, deci cele mai valoroase echipe. Dacă continuă așa de ce nu?

ADVERTISEMENT

Sigur o să îi atragă atenția lui Edi. Dacă continuă la nivelul acesta poate să prindă lotul pentru EURO. Să fie foarte clar, orice jucător care joacă bine în România este pasibil de selecționare”, a spus Mihai Stoichiță.

Florin Gardoș are încredere în Vlad Chiricheș: „Are suficient timp să ajungă la EURO”

Florin Gardoș a jucat cu Vlad Chiricheș la FCSB, iar specialistul FANATIK are încredere că fostul său coleg poate să prindă lotul pentru EURO 2024. Acesta spune că prezența internaționalului român va cântări decisiv în defensiva „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Se vede o diferență destul de mare la construcție. Să te uiți cum respinge cu capul și cum resping ceilalți fundași centrali, cum pasează printre linii cu mijlocașul și ce precizie are în comparație cu ceilalți doi fundași centrali.

Este clar că prezența lui este un câștig tot timpul, sigur că problemele lui au fost cu accidentările. Pe final de carieră am simțit și eu o frustrare, pentru că ajungi să simți mai bine jocul, să înveți să te poziționezi, dar joci și vine o accidentare.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că a intrat foarte bine aseară, vorbeam chiar după meciul România – Columbia despre prezența lui la EURO și ziceam că nu știu dacă are timp. Cred că din momentul acesta are suficient timp să ajungă la EURO”, a declarat Gardoș.

Concurență mare pentru EURO 2024: „Pare compartimentul cel mai consolidat de la națională”

„Chiricheș poate să intre într-o linie de fund care pare compartimentul cel mai consolidat al echipei naționale pentru EURO. Acest play-off pe care îl lăudam nu este în stare în meciul cu Columbia să ofere un jucător titular echipei naționale”, a mai spus Alin Buzărin.

Vlad Chiriches, in lotul de EURO 2024? GEST ULUITOR LA FINAL DE MECI | Farul - FCSB 0-1

ADVERTISEMENT