Life

Prințesa Amalia a Olandei, amenințată de mafia marocană. A fost nevoită să se izoleze: “Consecințele sunt foarte dificile pentru ea”

Prințesa Amalia a Olandei este nevoită să se izoleze după ce a fost amenințată de mafia marocană. Moștenitoarea tronului este păzită constant.
14.10.2022 | 23:18
Printesa Amalia a Olandei amenintata de mafia marocana A fost nevoita sa se izoleze Consecintele sunt foarte dificile pentru ea
Prințesa Amalia a Olandei, amenințată de mafia marocană. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințesa Amalia a Olandei ar putea fi victima unui atac sau ar putea fi răpită de mafioții marocani. Din acest motiv s-a decis izolarea ei la palat, deși abia a început studiile universitare.

Prințesa Amalia a Olandei, nevoită să se izoleze. A intrat în vizorul mafiei marocane

La începutul lunii septembrie, Prințesa Amalia a început cursurile universitare, sperând să se bucure de o viață obișnuită alături de ceilalți studenți, însă planurile i-au fost rapid date peste cap.

ADVERTISEMENT

Fiica Regelui Willem-Alexander a fost nevoită să se întoarcă la palatul din Haga din cauza unor amenințări care o vizează.

Organizațiile mafiote marocane, care operează în Olanda și Belgia, cunoscute sub denumirea de Mocro Maffia, ar putea să o atace sau chiar să o răpească pe prințesă, iar premierul olandez s-a declarat îngrijorat de această situație.

ADVERTISEMENT

Tânăra a renunțat la apartamentul în care stătea în chirie la Amsterdam, iar acum este păzită încontinuu la palat, pe care îl părăsește doar atunci când merge la ore.

Premierul Olandei nu a putut oferi mai multe informații despre organizațiile mafiote. Acesta a oferit asigurări că prințesa este bine păzită.

ADVERTISEMENT

“Nu pot spune nimic despre amenințări din măsuri de securitate. Pot să vă asigur că toți cei implicați în această situație fac tot posibilul pentru a se asigura că ea este în siguranță.”, a transmis premierul Mark Rutte, notează observatornews.ro.

“Consecințele sunt foarte dificile pentru ea”

În urmă cu mai bine de o lună, prințesa s-a mutat într-un imobil de garsoniere pentru studenți. Tânăra a început să studieze politica, dreptul, economia și psihologia la Universitatea din Amsterdam.

ADVERTISEMENT

Deși este o situația foarte dificilă, tânăra prințesă se descurcă, motiv pentru care mama ei s-a declarat mândră de ea.

“Asta înseamnă că nu poate locui în Amsterdam și nu mai poate ieși afară. Nu poate avea o viață de studentă cum au alții.

Consecințele sunt foarte dificile pentru ea. Sunt foarte mândră de ea, pentru că reuşeşte să descurce cu asta.”, a declarat Regina Maxima a Țărilor de Jos.

Numită oficial Prinţesa de Orania, Catharina-Amalia are 18 ani și a avut rezultate excelente la școală până acum. Aceasta a lucrat și într-un bar pe plajă, de unde a căpătat titlul de “Regina Cocktailurilor”.

Prințesa a recunoscut că nu suportă să i se facă fotografii atunci când se află alături de prieteni. Din acest motiv este recunoscătoare pentru că se bucură de intimitate.

“Este enervant ca, atunci când sunt cu prietenii mei, să fiu ţinta tuturor şi să mi se facă fotografii, aşa că, în final, sunt foarte recunoscătoare pentru toată intimitatea care îmi este garantată.”, a spus ea.

Amalia-Catharina a devenit prințesă moștenitoare după ce tatăl ei, Willem-Alexander, a urcat pe tron, după abdicarea Reginei Beatrix, în 2013.

În 2021, Prințesa Amalia i-a cerut premierului să-i retragă alocația de 1,6 milioane de euro.

La momentul respectiv, prințesa a explicat că alocația ar face-o să se simtă incomod și că nu poate să accepte banii, de vreme ce încă nu are îndatoriri regale.

ADVERTISEMENT