Life

Prințesa Beatrice de York s-a căsătorit în mare secret. Ceremonia a fost una restrânsă

17.07.2020 | 22:16
Printesa Beatrice de York sa casatorit in mare secret Ceremonia a fost una restransa
ADVERTISEMENT

Prințesa Beatrice (31 de ani), fiica cea mare a Ducilor de York, Andrew și Sarah, s-a căsătorit în mare secret după ce a fost nevoită să-și amâne cununia religioasă programată pentru 29 mai, din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit presei de peste hotare ceremonia a fost una restrânsă.

Numai membrii familiei regale au luat parte la nunta Prințesei Beatrice de York cu alesul inimii ei, Eduardo Mapelli Mozzi, un magnat al imobiliarelor în Italia.

ADVERTISEMENT

Unirea în fața lui Dumnezeu a celor doi a avut loc la Capela Regală a tuturor Sfinților, ceremonia religioasă fiind una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemie. La nuntă au participat doar rudele apropiate, scrie presa străină.

Nuntă secretă în Familia Regală Britanică. Prințesa Beatrice de York s-a căsătorit

Un comunicat de presă transmis de Palatul Buckingham arată că printre puținii invitați s-a numărat și Regina Elisabeta a II-a care a fost însoțită de soțul său, Prințul Philip. Casa Regală a ținut să precizeze că au fost respectate toate măsurile impuse de autorități în vederea evitării răspândirii COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri 17 iulie, la Capela Regală ce poartă hramul tuturor sfinţilor din cadrul Royal Lodge, Windsor”, scrie în comunicatul emis de Palatul Buckingham.

Nunțile și botezurile au început să fie permise cu data de 4 iulie 2020, după ce fuseseră interzise la începutul pandemiei care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Numărul participanților la acest gen de evenimente ar trebui să fie mai mic de 31 de persoane, așadar este de așteptat ca la ceremonia Prințesei Beatrice de York cu iubitul ei să fie puțini invitați.

Totodată, este primul eveniment la care ia parte Suverana Marii Britanii după ce la începutul lunii martie s-a izolat alături de Prințul Philip la Windsor.

ADVERTISEMENT

„La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale.

Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor relevante ale Guvernului (împotriva răspândirii noului coronavirus)”, se mai arată în comunicat.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: