Life

Prințesa Charlene de Monaco, din nou în sânul familiei. Soția Prințului Albert a stat 4 luni în spital

Prințesa Charlene de Monaco a fost externată din centrul medical în care a fost internată în urmă cu patru luni, după revenirea din țara sa natală, Africa de Sud.
14.03.2022 | 17:08
Printesa Charlene de Monaco din nou in sanul familiei Sotia Printului Albert a stat 4 luni in spital
Prințesa Charlene, alături de familie. Soția Prințului Albert a fost spitalizată 4 luni. Sursa foto: people.com
ADVERTISEMENT

Soția Prințului Albert a stat o perioadă foarte lungă într-o unitate medicală unde s-a recuperat după problemele de sănătate pe care le-a suferit în urma deplasării în zona în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice în anul 2000.

Prințesa Charlene, alături de familie. Soția Prințului Albert a fost spitalizată timp de 4 luni

Prințesa Charlene de Monaco a ajuns din nou în sânul familiei, chiar în cursul zilei de luni, 14 martie 2022, una specială pentru partenerul de viață. Prințul Albert își serbează ziua de naștere și împlinește vârsta de 54 de ani.

ADVERTISEMENT

Fosta sportivă a stat o perioadă destul de lungă în spital pentru a se recupera din cauza epuizării fizice și psihice, dar și pentru că în timpul deplasării în Africa de Sud s-a ales cu o infecție ORL, care i-a dat dureri de cap.

Soția Prințului Albert a primit tratament în ultimele patru luni, iar acum medicii au ajuns la concluzia că starea de sănătate este mult mai bună și poate fi externată. În felul acesta prințesa Charlene a părăsit clinica medicală.

ADVERTISEMENT

Prințesa Charlene se află la reședința din Monaco

Vestea a fost confirmată chiar de soția Suveranului, care a precizat că se află la reședința din Monaco, alături de cei dragi. În aceeași notă, Prințesa Charlene a mai subliniat faptul că își va relua treptat îndatoririle.

Mai exact, revenirea la aparițiile și angajamentele publice va avea loc „de îndată ce sănătatea ei va fi suficient de puternică”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mama gemenilor Prințul Jacques și Prințesa Gabriella își va continua „convalescența în Principat cu soțul și copiii alături”, după cum a declarat o persoană apropiată Familiei Regale.

„Prin urmare, cuplul princiar cere ca viața lor privată și mediul familial să fie respectate în continuare”, a mai spus sursa pentru revista People.

ADVERTISEMENT

Decizia de a se interna într-o clinică din Elveția i-a aparținut în totalitate Prințesei Charlene, care a dorit să primească îngrijri medicale într-o altă parte a Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: