Life

Prințesa Kalina a Bulgariei a produs un accident rutier, sub influența alcoolului. Cum a reacționat soțul ei

Prințesa Kalina a Bulgariei a provocat un accident, fiind beată. Prima reacție a soțului său după acest incident nefericit.
24.08.2023 | 11:10
Printesa Kalina a Bulgariei a produs un accident rutier sub influenta alcoolului Cum a reactionat sotul ei
Prințesa Kalina a Bulgariei a provocat un accident în trafic, fiind beată. Prima reacție a soțului său după incident. Sursa foto: darik.news
ADVERTISEMENT

Prințesa Kalina a Bulgariei a produs un accident rutier, oamenii legii declarând că se afla sub influența alcoolului. Cum a reacționat soțul ei, exploratorul și aventurierul Kitin Munoz, la scurtă vreme după acest eveniment.

Prințesa Kalina a Bulgariei a provocat un accident, fiind beată. Prima reacție a soțului său după incident

Prințesa Kalina a Bulgariei a provocat un accident, fiind beată. Ducesa de Saxony ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în bariera unui hotel din stațiunea Boroveț, la 70 de kilometri distanță de Sofia, distrugând-o.

ADVERTISEMENT

Conform presei bulgare, fiica lui Simeon al II-lea al Bulgariei a scăpat fără răni în urma incidentului. Mașina i-a fost confiscată. Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au descoperit că consumase alcool, testul etilotest arătând că avea 1,2 mg alcool pe litru de aer expirat.

„La 3:20 p.m. (12:20 GMT), poliția a primit un apel în care se spunea că o mașină a intrat în bariera unui hotel din Borovets. Patrula care s-a deplasat imediat la fața locului a identificat șoferul, o femeie de 51 de ani. 

ADVERTISEMENT

În urma unui test cu un dispozitiv tehnic, proba a dat peste 1,2 mg alcool în aerul expirat”, a declarat pentru EFE un purtător de cuvânt al ministerului despre accidentul provocat de Prințesa Kalina a Bulgariei, notează paudal.com.

Ulterior, șoferul ar fi fost însoțit de polițiști la un centru medical pentru a-i fi prelevată o probă de sânge și pentru a se stabili cu exactitate ce alcoolemie avea. După incident a venit și prima reacție a soțului Ducesei de Saxony.

ADVERTISEMENT

Kitin Munoz a făcut o declarație prin intermediul agențiilor Europa Press și EFE, clarificând situația legată de incidentul în care a fost implicată partenera de viață în cursul zilei de 19 august 2023. În plus, a subliniat că Prințesa Kalina a Bulgariei nu era băută.

„Soția mea nu bea. Nici ea, nici eu. Suntem amândoi sportivi. Acea vorbă că era băută este atât de străină, atât de neadevărată…”, a declarat exploratorul într-o conversație telefonică, scrie sportsfinding.com.

ADVERTISEMENT

Cine este Prințesa Kalina a Bulgariei

Prințesa Kalina a Bulgariei este unica fiică a regelui Simeon care a fost nevoit să trăiască în exil timp de 50 de ani alături de soția sa, Margarita Gomez-Acebo y Cejuela. Ducesa în vârstă de 51 de ani mai are 4 frați, unul fiind decedat.

Ducesa s-a născut la Madrid, Spania, unde a urmat un liceu francez și un colegiu englez. Ulterior, a studiat la Academia de Arte din Londra, cât și filologie în Germania. Este considerată o femeie nonconformistă.

Aparițiile publice o arată rasă în cap, cu piercing sau cu machiaje extravagante. Prințesa Kalina a Bulgariei este pasionată de călărie, navigație și adoră să trăiască în deșert, mai ales că a stat mulți ani în Rabat, Maroc.

Deși a crescut în Spania, ține foarte mult la originele sale. Din anul 2002 este căsătorită cu navigatorul Antonio Jose Muñoz-y-Valkarsel, cunoscut ca și Kitín Muñoz. Nunta s-a desfășurat în Bulgaria. Soțul Ducesei a fost numit în anul 1997 ambasador al bunăvoinței UNESCO.

ADVERTISEMENT