Life

Prinţul Harry, atac fără precedent la regina consoartă Camilla: “M-a sacrificat pe altarul ei personal de PR”

Prințul Harry continuă atacul la familia regală britanică. Ce a declarat despre regina consoartă Camilla, mama sa vitregă.
10.01.2023 | 09:21
Printul Harry atac fara precedent la regina consoarta Camilla Ma sacrificat pe altarul ei personal de PR
Prințul Harry continuă să facă dezvăluiri din sânul familiei regale britanice. Sursa foto: Good Morning America
ADVERTISEMENT

Prințul Harry pare tot mai pornit să desființeze familia regală britanică, odată cu lansarea cărții autobiografice, ”Spare”. După ce și-a acuzat fratele că l-a agresat fizic, acum aduce acuzații mamei sale vitrege, Camilla.

Prințul Harry continuă atacul față de membrii familiei regale britanice. Ce a spus despre Camilla

Într-un interviu pentru emisiunea ”Good Morning America”, de pe postul ABC, ducele de Sussex a precizat că regina consoartă ”l-a sacrificat recent pe altarul ei personal de PR”, ceea ce se menționează și în cartea lui.

ADVERTISEMENT

 ”Poate părea amuzant, dar chiar am vrut ca Camilla să fie fericită. Poate că ar fi fost mai puţin periculoasă dacă ar fi fost fericită (…)

Am sentimente complexe în legătură cu un părinte vitreg despre care cred că m-a sacrificat recent pe altarul ei personal de PR”, a citit din autobiografie gazda emisiunii, jurnalistul Michael Strahan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prințul Harry a mai transmis că nu a mai vorbit de multă vreme cu mama sa vitregă, despre care crede și că a făcut tot ce a putut pentru a avea o imagine bună.

Ducele de Sussex și-a exprimat și compasiunea față de soția tatălui său, Regele Charles al III-lea, fiindcă a tot încercat să-și creeze o reputație în fața lumii.

ADVERTISEMENT

Toate acestea au ieșit la iveală după ce Harry a mai spus despre Camilla că furniza presei britanice bârfe din familia sa, pentru a încerca să-și creeze o relație solidă cu jurnaliștii.

Va mai reveni prințul Harry la familia regală britanică?

În cadrul aceluiași interviu, Harry a fost întrebat dacă va putea reveni vreodată la îndatoririle monarhice, din Regatul Unit. Prințul și-a exprimat neîncrederea.

ADVERTISEMENT

”Nu pot ieşi niciodată (din familia regală – n.r.) şi sunt incredibil de conştient de poziţia mea. Sunt incredibil de recunoscător pentru viaţa pe care am avut-o şi pe care continui să o trăiesc. Dar nu există nicio variantă în care să pot ieşi vreodată din asta”, a mai spus ducele de Sussex.

Lansarea cărții ”Spare” a prințului Harry stârnește multă curiozitate, dar nu este privită cu ochi buni de către toată lumea. Catherine Mayer, biograful regelui Charles, este de părere că ar putea fi ”începutul sfârșitului” monarhiei britanice.

ADVERTISEMENT