Life

Prințul Harry, fără Meghan Markle! Știrea care a ajuns pe prima pagină a tabloidelor britanice

Prințul Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie, aperent, fără Meghan Markle. Vestea e pe prima pagină a ziarelor din UK.
28.04.2024 | 16:17
Printul Harry fara Meghan Markle Stirea care a ajuns pe prima pagina a tabloidelor britanice
Prințul Harry revine în Marea Britanie, dar fără Meghan Markle. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie, în doar câteva zile, dar fără Meghan Markle. Informația e pe prima pagină a cotidianului Daily Mail, care tratează revenirea în patria lui Charles cu maximă atenție, date fiind problemele de sănătate cu care se confruntă suveranul și nora lui, Kate Middleton.

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle

Prințul Harry va ajunge în UK pentru a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus și este, practic, prima călătorie peste Ocean due când Kate Middleton, cumnata sa, a dezvăluit că are cancer.

ADVERTISEMENT

Daily Mail notează că un purtător de cuvânt al Invictus Games a confirmat că ducele de Sussex va participa la slujba de Ziua Recunoștinței, care se va oficia la Catedrala Sfântul Paul, miercuri, 8 mai 2024.

Nu este bătut în cuie dacă Meghan Markle își va însoți soțul. Harry ar urma să ofere o lectură la evenimentul dedicat militarilor răniți pe front, bolnavi ori veteranilor armatei britanice.

ADVERTISEMENT

Poemul Invictus va fi recitat, conform organizatorilor, de actorul Damian Lewis, în Catedrala Sfântul Paul. Vizita lui Harry e efectuată într-un context complicat pentru el.

Există o dispută legată referitoare la securitatea personală finanțată de contribuabili de fiecare dată când călătorește în Marea Britanie. Britanicii sunt foarte mâhniți pe tema asta, dat fiind că Harry a renunțat la postul său de duce, părăsind Casa Regală, debarasându-se de toate prerogativele pe care le avea.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că nu o va vedea pe Kate”

Ultima dată când Prințul Harry a fost în UK a fost în februarie. A mers de urgență în Marea Britanie după ce a aflat că tatăl său, Regele Charles, are cancer la prostată. Experții regali spun că e puțin probabil ca Harry să se întâlnească cu nevasta fratelui său. Tom Bower a oferit și o declarație clară în acest sens, pentru MailOnline.

„Sunt sigur că nu o va vedea pe Kate. Dar pentru a-și reafirma regalitatea și titlurile, va depune un efort uriaș ca să fie văzut că își vizitează măcar tatăl. Aș fi surprins dacă ar veni și Meghan Markle”, susține Bower.

ADVERTISEMENT

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams adaugă: „Katherine este supusă unui tratament de chimioterapie preventivă și, având în vedere cât de adâncă e ruptura (n. red.: între familia lui William și familia Harry-Meghan Markle), mi se pare puțin probabil să se vadă”.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT