Life

Prințul William, rănit profund de fratele său. S-a izolat timp de o săptămână din pricina lui

Prințul William, profund rănit de fratele său mai mic, Harry. Moștenitorul tronului s-a izolat o săptămână din cauza lui.
11.07.2023 | 08:31
Printul William ranit profund de fratele sau Sa izolat timp de o saptamana din pricina lui
Prințul William s-a izolat o săptămână din cauza fratelui său. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul William a fost foarte rănit de fratele său mai mic, Prințul Harry. Acesta din urmă a plecat în SUA în 2020, alături de Meghan Markle. Cei doi au făcut dezvăluiri controversate despre familia regală în ultimii trei ani.

Prințul William, rănit profund de fratele său. A stat izolat o săptămână din cauza lui Harry

În urmă cu mai bine de trei ani, Prințul Harry s-a mutat în SUA, alături de soția lui, acolo unde au început o viață nouă. Ducele de Sussex s-a distanțat de familia sa, susținând că Meghan Markle nu a fost bine primită în ea.

ADVERTISEMENT

De-a lungul celor trei ani de când a plecat din Marea Britanie, Prințul Harry a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia sa. În 2021, ducii de Sussex au oferit un interviu pentru Oprah Winfrey, iar în toamna anului 2022 și-au lansat un serial documentar.

De asemenea, în ianuarie 2023, Prințul Harry și-a lansat autobiografia, “Rezervă”, unde a scris despre viața în familia regală. Fratelui mai mare al ducelui, Prințul William, i-a fost foarte grei să se obișnuiască cu acesta, mai ales la început.

ADVERTISEMENT

În 2020, atunci când a plecat în SUA, Prințul William nu a înțeles rebeliunea fratelui său mai mic, chiar dacă acum s-a obișnuit cu situația. Înainte de interviul pe care Harry și Meghan l-au acordat pentru Oprah, fiul cel mare al Regelui Charles a fost foarte îngrijorat.

Mai mult, în acea perioadă s-ar fi “izolat de lume”, după cum a declarat Charlotte Griffiths, redactor general pentru Mail on Sunday. Prințul William nici măcar nu ar fi mâncat înainte de apariția interviului controversat.

ADVERTISEMENT

“Știu din mai multe surse că Prințul William a fost îngrijorat, șocat, supărat. Nu mai mânca și s-a izolat de toată lumea în acea perioadă, înaintea interviului dat de fratele său lui Oprah Winfrey”, a declarat Griffiths în emisiunea GB News a lui Dan Wootton, potrivit okmagazine.ro.

Unde s-a izolat Prințul William

După ce fratele său a plecat din sânul familiei regale, Prințului William i-a fost foarte greu. Actualul Prinț de Wales s-a izolat într-una din reședințele regale ale familiei.

ADVERTISEMENT

“A avut sufletul bucăți. A plecat departe de lume, se ascundea, s-a izolat într-una dintre reședințele regale”, a mai spus jurnalista în cadrul interviului.

Aceasta a adăugat, de asemenea, că alături de Prințul William a fost întotdeauna soția sa, Kate Middleton. “Niciodată nu ezită să-și apere soțul, dacă este cazul”, a spus Charlotte Griffiths despre Prințesa de Wales.

ADVERTISEMENT