Life

Pro TV a făcut marele anunț! Încep preselecțiile pentru Vocea României

Pro TV a făcut anunțul mult așteptat de fani! S-a dat startul preselecțiilor pentru noul sezon al concursului muzical Vocea României!
22.02.2023 | 23:38
Pro TV a facut marele anunt Incep preselectiile pentru Vocea Romaniei
Încep preselecțiile pentru Vocea României. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru fanii emisiunii Vocea României: sezonul 11 al show-ului este aproape. Preselecțiile au început deja, iar cei care își doresc să lupte pentru trofeu sunt așteptați să-și încerce norocul în mai multe orașe din țară.

Au început preselecțiile pentru noul sezon Vocea României. În ce oraș au loc

Pro TV a anunțat că a dat startul preselecțiilor pentru sezonul 11 al emisiunii Vocea României. Cei interesați, care cred că pot pleca acasă cu trofeul la final, dar și cu marele premiu sunt invitați să se înscrie la preselecții pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceștia sunt așteptați la preselecții în următoarele orașe și locații din țară: Iaşi – 12 martie, la Hotel Unirea, Cluj-Napoca – 19 martie, la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Timişoara – 26 martie, în incinta Hotelului Ibis Timişoara City Center și în Bucureşti – 1, 2 aprilie, la World Trade Center Bucureşti, conform paginademedia.ro. 

Cine a câștigat sezonul trecut al emisiunii Vocea României

Ultimul sezon, cel cu numărul 10, a fost câștigat de Iulian Nunucă. Tânărul care la început a pășit pe scena de la Vocea României fără prea multe așteptări a obținut premiul în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nunucă l-a făcut mândru pe mentorul său din emisiune: Tudor Chirilă. Solistul trupei Vama adăugând, astfel, la colecție cel de-al cincilea trofeu câștigat de un concurent care a făcut parte din echipa sa.

Cum finala emisiunii a avut loc chiar în Ajunul Crăciunului din 2022, Iulian Nunucă a dezvăluit că a fost cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi vreodată. De asemenea, el a spus în ce își dorește să investească banii câștigați.

ADVERTISEMENT

„A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, cu o seară înainte de Ajun. Am muncit împreună cu Tudor, iar Dumnezeu ne-a răsplătit munca, trimițându-l pe Moș Crăciun să îmi aducă trofeul Vocea României.

Cu banii vreau să ajut copiii sărmani şi să investesc în cariera mea. Voi cânta mereu, pentru că altceva nu ştiu să fac şi nici nu pot trăi fără muzică. Cât despre o colaborare cu Tudor, ca şi stiluri muzicale, suntem foarte diferiţi.

ADVERTISEMENT

Însă mi-ar plăcea foarte mult să am o piesă cu antrenorul meu. Tudor mi-a arătat de multe ori că pot cânta şi rock, aşa că de ce nu aş putea cânta cu Vama”, a declarat câștigătorul Vocea României pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT