Life

PRO TV, anunț bombă despre Survivor România! S-a încheiat deja! Ce se întâmplă cu marea finală

PRO TV face marele anunț despre Survivor România! Absolut nimeni nu se aștepta la asta! Ce se întâmplă cu marea finală a competiției?
15.04.2024 | 16:29
PRO TV anunt bomba despre Survivor Romania Sa incheiat deja Ce se intampla cu marea finala
Filmările de la Survivor România s-au încheiat. Foto: PRO TV/ Instagram/ Colaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

PRO TV face marele anunț despre soarta competiției Survivor România, fix înainte de marea unificare a triburilor! S-a încheiat deja toată etapa de filmări, urmând ca în curând să aibă loc marea finală! FANATIK a aflat când se alege câștigătorul.

PRO TV, anunț-bombă despre Survivor România. Filmările s-au încheiat deja

Așadar, filmările episoadelor programate, inclusiv semifinala, sunt deja istorie! În următoarea lună, pe post vor rula ultimele ediții ale sezonului suprem, unul plin de surprize de la cap la coadă. Mai mult de atât, trebuie să vă spunem că toți concurenții sunt deja în România!

ADVERTISEMENT

Cel mai puternic sezon al tuturor edițiilor ajunge cu pași repezi către marele deznodământ. Sezonul suprem, cum a fost intitulat, a fost așteptat de o țară întreagă, iar lunile s-au scurs cu eliminările, treptat, a concurenților pentru care n-a fost să ocupe un loc în finală.

Săptămâna asta, telespectatorii care nu au ratat niciun minut încă de la începutul ediției All Stars, au parte de o mare surpriză. Va avea loc unificarea, astfel că participanții rămași în Dominicană vor locui de acum pe o singură insulă. Luptele devin și mai acerbă cu același scop: titlul de survivor și cecul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Finala va avea loc la sfârșitul lunii mai, live din Dominicană

Filmările de la Survivor All Stars s-au terminat deja, iar concurenții au ajuns în țară, cu excepția prezentatorului Daniel Pavel. Domnul Dan, cum îi spun Faimoșii și Războinicii, va ajunge și el, în curând, în țară.

Ce se întâmplă, atunci, cu finala show-ului? Ei bine, marea finală Survivor România va fi în direct și nu va fi transmisă din țară, așa cum probabil lumea se așteaptă. Concurenții vor reveni în jungla dominicană, undeva la sfârșitul lunii mai 2024, acolo unde, în episodul suprem, se vor da ultimele bătălii. De data asta, însă, telespectatorii vor avea ultimul cuvânt. Cei de acasă vor alege cine merită marele premiu și cine se va alege cu titulatura de supraviețuitor din toate edițiile de poveste.

ADVERTISEMENT

Cel mai puternic format de televiziune poate fi urmărit în continuare atât pe PRO TV, cât și pe VOYO, unde există episoade în avans, fără pauze publicitare.

Cine e cel mai bun pe plan sportiv. Nimeni nu o întrece

În competiția Survivor All Stars au rămas Ștefania Ștefan, Ana Maria Pal, Ana Porgras, Robert Moscalu, Zannidache, Iancu Sterp, Alex Delea, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, TJ Miles, Andrei Ciobanu, Alexandra Duli și Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT

Printre eroii ediției All Stars eliminați până acum se numără Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroșanu, Jador (descalificat), Jorge și Maria Chițu.

La ora actuală, potrivit clasamentului eficienței sportive, pe primul loc se află Ștefania Ștefan. Concurenta este, de altfel, imbatabilă depășind orice record. Are cele mai multe meciuri câștigate din istoria edițiilor Survivor România.

Tânăra se laudă cu 55 de victorii din 71 posibile, dovedind niște abilități care i-au lăsat mască până și pe sportivii profesioniști. Ștefania e urmată în clasament de Ana Maria Pal, cu 22 de victorii din 36 de intrări pe trasee.

Pe locul al treilea, cu o eficacitate de 59,3% urmează Alex Delea. Top 5 e completat de Robert Moscalu și trapperul Zanni, câștigătorul celui de-al doilea sezon.

Ultima în clasamentul celor 10 concurenți rămași este Alexandra Duli. Fata a obținut doar 26 de puncte din 65 posibile. Pe penultimul loc, din punct de vedere sportiv, se află Sorin Pușcașu de la Războinici.

 

ADVERTISEMENT