Life

Pro TV, anunț important despre Vocea României 2024! Ce se întâmplă cu emisiunea

Pro TV a făcut un anunț important despre Vocea României 2024. Ce trebuie să știe cei care vor să participe în noul sezon.
14.04.2024 | 14:53
Pro TV anunt important despre Vocea Romaniei 2024 Ce se intampla cu emisiunea
Pro TV a făcut anunțul despre Vocea României 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pregătirile pentru Vocea României 2024 sunt în plină desfășurare. În această perioadă au loc preselecțiile și toți cei care își doresc să se facă auziți în întreaga țară trebuie să cunoască detaliile.

Veste importantă despre Vocea României 2024

Vocea României 2024 va debuta în curând pe micile ecrane, iar pregătirile sunt în toi. Astfel că, cei care vor să ajungă să cânte în fața juraților pot face primul pas și să ia parte la preselecții.

ADVERTISEMENT

Duminică, 14 aprilie 2024, aceste vor avea loc la Hotel Unirea din Iași acolo unde, conform stirileprotv.ro, au început deja  să-și facă apariția primii concurenți, dar totul e abia la început.

De altfel, caravana Vocea României va rămâne în Iași până la finalul serii. Ulterior, aceasta va merge către Timișioara, apoi se va întoarce la București, acolo sunt așteptați și alți români talentați.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Alex Maxim a ajuns până în finală, iar acum acesta a oferit mai multe sfaturi viitorilor concurenți. Fostul concurent a explicat cât de important este pentru ei să-și controleze emoțiile.

Unde vor mai avea loc preselecții

Alex Maxim consideră că este necesar ca cei care au un talent să nu-l ascundă și să participe la Vocea României 2024. „Trebuie să vină la Vocea României pentru că vocea trebuie să se facă auzită. Eu am prins foarte multă încredere în mine după această experiență.

ADVERTISEMENT

Efectiv îți pune toate limitele la încercare și este foarte important pentru că ai șansa să ți se schimbe viața, așa cum mi s-a schimbat și mie viața anul trecut”, a declarat Alex Maxim, conform sursei menționate anterior.

Cât despre emoții, fostul finalist consideră că ele sunt necesare, atâta timp cât sunt constructive. Din punctul său de vedere, ele pot fi de ajutor pentru concurenții Vocea României 2024.

ADVERTISEMENT

„Să le aibă. Pentru că este important să avem emoții, este important să le gestionăm și cu cât recunoști mai mult că ai emoții, cu atât vei scăpa mai rapid de ele. Și la urma urmei, emoțiile fac parte din viață și au farmecul lor aparte”, a completat Alex.

De menționat este că pe 21 aprilie, caravana Vocea României 2024 va fi la Timișoara, la Hotel Ibis Timișoara City Center. Iar pe 27 și 28 aprilie, va ajunge în Capitală, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center.

ADVERTISEMENT