Life

Pro TV, anunțul momentului despre Las Fierbinți. Lovitura e totală, fanii vor aprecia asta

Anunțul momentului după difuzarea primului episod din noul sezon Las Fierbinți. Fanii vor fi încântați după aflarea veștii.
14.02.2024 | 14:01
Pro TV anuntul momentului despre Las Fierbinti Lovitura e totala fanii vor aprecia asta
Anunțul momentului făcut de Las Fierbinți. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Pro TV a difuzat marți, 13 februarie 2024, primul episod din noul sezon Las Fierbinți, iar veștile sunt excelente. Audiențele arată că iubita comedie este departe de a se încheia prea curând.

Pro TV, veste excelentă despre Las Fierbinți

Las Fierbinți este unul dintre cele mai apreciate seriale produse la noi în țară. A ajuns deja la sezonul 24, dar oamenii continuă să stea în fața televizoarelor în timpul fiecărui episod difuzat de Pro TV.

ADVERTISEMENT

O demonstrează rezultatul uimitor obținut marți, pe 13 februarie, după difuzarea primului episod al sezonului mai sus amintit. Mai exact, comedia a fost lider de audiență în intervalul orar 20:29 – 21:28.

Publicul din România, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.0 puncte de rating și 33.7% cotă de piață. Asta în timp ce locul al doilea avea numai 5.1 puncte de audiență și 13.2% share.

ADVERTISEMENT

În timpul primului episod Las Fierbinți 2.3 milioane de români s-au distrat, iar minutul de aur a fost înregistrat la 21:15, când aproape 2.6 de milioane de oameni de telespectatori erau în fața televizoarelor, a anunțat Pro TV.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate, este clar că serialul va mai avea încă un sezon, ceea ce nu reprezintă decât o mare bucurie pentru oamenii care abia așteaptă să afle prin ce mai trec protagoniștii.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în primul episod

În primul episod, românii au putut afla, odată cu Bobiță, de ce Geani este atât de supărat pe Dorel. „M-a lucrat pe la spate și nu mi-a zis nimic. Acum are un business, se descurcă, face o grămadă de bani și de mine s-a spălat pe mâini, a uitat de Giani!”, a  povestit acesta supărat.

Pe de altă parte, supărată, Dalida a decis să se răzbune pe vânzătoarea de la Oaie, care i-a refuzat banii, și cere ajutorul prietenelor sale. „Am o rugăminte… vreau să-i dau o lecție vânzătoarei de la Oaie, că s-a pus cu cine nu trebuie!

ADVERTISEMENT

Planul e simplu: vreau să conving câți mai mulți oameni din sat să plătească cu monede la Oaie. Numai cu monede! De 5, de 10, de 50 de bani, nu contează, monede să fie. Dacă ne unim toți forțele, planul nostru nu are cum să dea greș. Tu postezi pe internet, eu merg din poartă în poartă. Nu are cum să ne refuze pe toți, că altfel o paște falimentul”, a spus Dalida.

Pentru că fetele au refuzat-o, secretara primarului apelează la Robi. Acesta este de acord să fie alături de ea, dar după ce primește un borcan cu mărunțiș, alege să i-l ducă lui Ardiles.

ADVERTISEMENT