Life

Când începe Românii au Talent 2024. Pro TV are o veste bună și pentru fanii Las Fierbinți

Pro TV a făcut anunțul mult așteptat despre show-ul Românii au talent 2024 și comedia Las Fierbinți. Fanii se vor bucura.
21.01.2024 | 16:58
Cand incepe Romanii au Talent 2024 Pro TV are o veste buna si pentru fanii Las Fierbinti
Pro TV a spus ce se întâmplă cu Românii au talent 2024 și comedia Las Fierbinți. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Pro TV a făcut dezvăluiri despre două dintre cele mai iubite show-uri difuzate în prezent. Reprezentanții postului de televiziune din Pache Protopopescu au anunțat când începe Românii au talent 2024 și de când se difuzează noul sezon Las Fierbinți.

Când începe Românii au talent 2024. Fanii Las Fierbinți au primit și ei vești de la Pro TV

Două dintre cele mai longevive producții ale Pro TV revin în forță pe micile ecrane începând din această primăvară. Reprezentanții postului de televiziune au anunțat când vor avea premiera noile sezoane din Las Fierbinți și Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Show-ul de talente a fost difuzat pentru prima dată în anul 2011. De-a lungul celor 13 ani care au trecut de atunci, au intervenit și câteva schimbări. În timp ce prezentatorii au rămas aceeași, Pavel Bartoș și Smiley, pe la masa juraților s-au perindat mai multe vedete.

Andra și Andi Moisescu au rămas constant la pupitru, dar Mihai Petre a plecat, apoi s-a întors și a părăsit din nou echipa concursului. La fel s-a întâmplat și cu actorul Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Alte vedete care i-au jurizat pe românii talentați care și-au făcut curaj să se înscrie au mai fost Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, precum și Alexandra Dinu. În cele din urmă, celor doi jurați consacrați li s-au alăturat Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. 

Aceasta este și formula care a rămas și pentru Românii au talent 2024, sezon ce va debuta pe data de 9 februarie, notează paginademedia.ro. De asemenea, ora de difuzare a rămas cea obișnuită, adică 20:30.

ADVERTISEMENT

Comedia favorită a românilor revine cu noi episoade

Și fanii Las Fierbinți au motive de bucurie la începutul primăverii. Comedia urmărită cu interes de români, lansată în 2012, va debuta cu un nou sezon pe data de 12 februarie 2024.

Astfel că, publicul se va putea bucura de episoade pline de întâmplări amuzante, dar și de lecții de viață oferite de personajele cunoscute interpretate de Mihai Bobonete, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprişor, Toma Cuzin şi Adrian Văncică.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu se știe câte sezoane din Las Fierbinți vor mai exista. Chiar dacă este un serial de succes, Mihai Bobonete a dezvăluit la un moment dat, în podcastul său, că finalul ar putea avea loc anul viitor. 

„Cât mai ține Las Fierbinți? Eu cred că mai ține… Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, a dezvăluit, în trecut, comediantul. Dar aceasta a fost doar o presupunere, astfel că fanii nu ar trebui să-și facă prea multe griji.

ADVERTISEMENT