Life

Pro TV, audiență record, de Revelion! Fără Dan Negru, concurența a fost spulberată

Pro Tv a câștigat încleștarea Revelioanelor, reușind să obțină recorduri de audiență în Noaptea dintre Ani.
01.01.2024 | 14:03
Pro TV audienta record de Revelion Fara Dan Negru concurenta a fost spulberata
Revelionul de la Pro Tv și-a spulberat concurența / Fotomontaj? Fanatik
ADVERTISEMENT

Protevelionul 2024 a fost lider de audiență în noaptea de Revelion. Show-ul celor de la Pro TV a reușit să întreacă programele concurenței, mai ales că ”maestrul revelionelor”, Dan Negru, a lipsit de ”pe sticlă”.

Pro Tv, lider de audiență cu Protevelionul 2024

Raluka, Pavel Bartoș și invitații lor au fost preferații românilor în noaptea dintre ani. În ultima zi din anul 2023, Pro TV a oferit telespectatorilor un show memorabil și a reușit să fie lider incontestabil de audiență. Emisiunea a avut o serie de momente îndelung gustate de cei care au petrecut Revelionul în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de la tv a început cu un moment incredibil, pus în scenă de gazdele emisiunii alături de câteva vedete Pro Tv. Iar Andreea Esca, Andi Moisescu, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu s-au descurcat de minune ca actori.

Andreea Marin și Florin Răducioiu au cântat L`Appuntamento – Ornella Vanoni, Monica Bârlădeanu și Andi Moisescu au făcut și ei senzație cu o interpretare a melodiei September – Earth, Wind & Fire, iar Anisia Gafton, Alex Bogdan, Mihai Rait și Drăcea au susținut momente de Stand-up comedy și roast incredibil de amuzante.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Carmen Tănase, Emily Burghelea, Francisca, Paul Ipate și aste staruri au acceptat invitația lui Cabral. Eu au luat parte la cele mai nebune jocuri, într-o reeditare a show-ului ”Săriți de pe fix”.

Protevelion 2024 a fost lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:00 – 02:00, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating și 36.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

ADVERTISEMENT

Pro Tv, peste televiziunile concurente, de Revelion

În acest timp, televiziunea de pe poziția secundă avea 7.4 puncte de rating și 24.3% share. Aproape 2 milioane de telespectatori din întreaga țară s-au uitat la PRO TV. În minutul de aur, la 22:14, peste 2.8 milioane de românise uitau la Pro Tv.

Prinde indiciul, concursul pregătit de PRO TV, le-a oferit românilor șansa de a intra în noul an cu 10.000 de euro! Peste 50.000 de persoane au înscris cel puțin unul dintre cele 6 indicii apărute pe televizor de-a lungul difuzării. Tragerea la sorți va avea loc în ianuarie 2024, iar câștigătorul va fi anunțat pe protv.ro.

ADVERTISEMENT

Programe speciale de Revelion au realizat și Antena 1 sau România Tv. Trebuie menționat că acesta este al doilea an în care Dan Negru nu prezință, în Romînia, show-uri de revelion. El este recunoscut ca ”imbatabil” în cadrul show-urilor de genul.

ADVERTISEMENT
Tags: