Life

Pro TV, decizie de ultimă oră. Un show iubit se termină în curând!

Pro TV a luat o decizie de ultimă oră. Un show urmărit de mulți români va fi scos din grila de toamnă mai devreme decât era preconizat.
31.10.2023 | 10:39
Pro TV decizie de ultima ora Un show iubit se termina in curand
O emisiune îndrăgită de părinți iese din grila Pro TV. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro TV a luat o decizie fără precedent. Chiar dacă a început de curând și a fost promovată intens înainte de lansare, emisiunea Love Island, prezentată de Alina Ceușan, ajunge la final mai repede decât se aștepta lumea. Anunțul a fost făcut oficial.

Emisiunea Love Island, scoasă din grila Pro TV

Lansarea emisiunii Love Island în România a fost promovată intens de Pro TV în această toamnă. Show-ul prezentat de Alina Ceușan era menit pentru a fi concurentul direct pentru Insula Iubirii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Totuși, efectul nu a fost cel scontat. Deja marcat scandaluri, show-ul este, într-adevăr, îndrăgit de mulți români, dau audiențele înregistrate nu au fost cele așteptate și au scăzut destul de mult de la debut, notează cancan.ro. 

Astfel că, după ce a fost scos de pe Pro TV și mutat pe Voyo, show-ul va fi scos mai repede decât era preconizat din grila de toamnă. Chiar dacă mai sunt 13 concurenți rămași, iar marea finală ar fi trebuit să aibă loc în decembrie, emisiunea a fost întreruptă prematur.

ADVERTISEMENT

Chiar în cadrul Love Island, „vocea Pro TV” a anunțat faptul că au mai rămas numai două săptămâni de difuzare. „Astăzi intrăm în ultimele două săptămâni de Love Island”, a fost anunțul de la începutul ediției 25.

Alina Ceușan rămâne fără post

Prin urmare, Alina Ceușan, aflată pentru prima dată în rolul de prezentatoare, rămâne fără postul de la Pro TV. Celebra influenceriță a trecut prin mai multe probe pentru a dovedi că locul său este la Love Island.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a descurcat de minune și a fost acceptată, experiența inedită se încheie mult mai devreme decât era anunțat. „Probele nu au fost grele, au fost însă diferite de ce am experimentat până acum.

Am lucrat cu actori, care țineau rolul dragilor noștri concurenți, pe care aștept să îi cunoașteți. Probele au fost emisiuni cap-coadă, cu scripturi de învățat, cu noul rol de îmbrățișat în diferite feluri.

ADVERTISEMENT

(…) Fac asta de 11 ani pe online și cred că putem aduce un flavour nou, fresh, frumos și la TV. Cert este că sunt pregătită să învăț, alături de echipa de producție, tot ceea ce trebuie să învăț. E o nouă provocare pe care cred că sunt gata să o îmbrățișez”, a declarat prezentatoarea Love Island recent, pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: