Life

Serialul care revine în forță la Pro TV! Unul dintre actorii principali a dat vestea: „N-o să vă pară rău”

Vești bune pentru fanii unuia dintre cele mai iubite seriale de la Pro TV! Unul dintre actorii principali au dat detalii din culise.
22.07.2023 | 22:40
Serialul care revine in forta la Pro TV Unul dintre actorii principali a dat vestea No sa va para rau
Un serial mult iubit revine la Pro TV. Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

Serialul Clanul revine în forță pe micile ecrane. Denis Hanganu, unul dintre actorii principali ai producției a dat puțin din casă și a scos la iveală detalii despre producția care i-a ținut cu sufletul al gură pe români timp de două sezoane.

Clanul revine la Pro TV

Serialul Clanul este unul cu care Pro TV a dat lovitura. Timp de două sezoane, românii au stat cu sufletul la gură pentru a afla ce se întâmplă cu Tătuțu’, George Mihăiță și ai lui. De la ultimul episod difuzat, telespectatorii au așteptat revenirea lui pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Și nu mai au mult până când se vor reîntâlni cu personajele preferate. Denis Hanganu, băiatul rău dar bun al serialului de la Pro TV, a acordat un interviu în care a oferit detalii prețioasă despre ce urmează se întâmple cu povestea, în sezonul 3.

„Consider că e personajul cel mai încercat de greutăți și tocmai această incertitudine perpetuă îi ține pe cei de acasă cu sufletul la gură. Știm că Tudor a descoperit, în sfârșit, cine e cârtița și sunt convins că publicul abia așteaptă să vadă cum va gestiona în timp această informație atât de importantă pentru misiune.

ADVERTISEMENT

Tot în egală măsură nu știm dacă va dori să continue de unul singur având în vedere că a aflat că nu este înregistrat nicăieri, în niciun raport ca agent sub acoperire. Va continua totuși?

Se va retrage? Sau mai rău, va alege calea ușoară și va face un pact cu mafia schimbând astfel tabăra? După cum puteți vedea se anunță din start mai multe variante ca și direcție de continuitate a serialului”, a spus Tudor despre viitorul serialului Clanul, pentru protv.ro. 

ADVERTISEMENT

„Oamenii să se aștepte cel mai mult la tensiune”

Tudor se numără printre personajele care sunt capabile să aducă „pe sticlă” tot felul de emoții, acțiune și suspans. Așa cum spune Denis Hanganu, cel al cărui îl interpretează a fost în prezent în cele mai încărcate scene difuzate până acum în Clanul.

„Păi tocmai, cred că atunci când apare Tudor ar trebui ca oamenii să se aștepte cel mai mult la tensiune și suspans fiindcă e personajul cu cea mai mare pondere când vine vorba de acțiune. Dacă stăm să analizăm, a fost prezent în toate secvențele de luptă și aproape nelipsit din orice scenă cu urmăriri, explozii sau interogatorii dure.

ADVERTISEMENT

Deci putem trage singuri concluzia că tot așa va fi și de acum încolo. Așadar, urmăriți-l pe Tudor, urmăriți-i povestea până la capăt și vă promit că n-o să vă pară rău”, a declarat Denis Hanganu despre sezonul trei al serialului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: