Life

Probleme de sănătate pentru Carmen Grebenișan: „Mă durea atât de tare și când respiram”

07.08.2020 | 22:24
Probleme de sanatate pentru Carmen Grebenisan Ma durea atat de tare si cand respiram
Carmen Grebenișan a avut nevoie de ședințe de kinetoterapie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vloggerița Carmen Grebenișan a povestit prin ce experiență dureroasă a trecut recent. Fosta concurentă de la Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, a făcut mai multe ședințe de kinetoterapie.

Carmen Grebenișan: „Mă durea atât de tare spatele în zona lombară…”

„Am fost prima dată la kinetoterapeut, la fizioterapie. De o perioadă mă durea spatele foarte tare și se întâmplă în fiecare dimineață. Lucru pe care nu l-am resimțit acum un an, doi. S-a schimbat salteaua, am învârtit pernele, aerul condiționat, să fie geamul deschis?!”, a scris Carmen pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Mă durea atât de tare spatele în zona lombară, dar în zona mușchilor, nu în zona coloanei, încât înțepeneam, nu mă puteam muta de pe o parte pe alta”, a adăugat vedeta din Cluj.

Vloggerița a devenit extrem de populară datorită participării la Asia Express

„E dureros la kineto. Mi s-a zis că mușchiul din zona lombară e foarte inflamat și că o să am nevoie de minim 5 ședințe consecutive și apoi întreținere. Mă durea atât de tare și când respiram”, a completat Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din țara noastră. Tânăra de 27 de ani a ajuns o influenceriță pentru care se bat marile companii de produse cosmetice, câștigând foarte mulți bani din promovarea acestora.

Pe lângă modă, aceasta e pasionată și de călătorit și fotografie, iar asta se vede din portofoliul său foto de pe rețeaua de socializare unde are atât de mult succes.

ADVERTISEMENT

Roșcata a devenit extrem de populară în urma participării la sezonul trecut al show-ului Asia Express de la Antena 1, unde a pornit la aventură prin cele mai grele condiții alături de prietena ei, o altă vloggeriță celebră, Alina Ceușan.

Frumoasa influenceriță are peste 630.000 de urmăritori pe Instagram, ceva mai puțin față de Ceușan, îndrăgită de 819.000 de români cu cont pe această rețea de socializare în vogă.

ADVERTISEMENT