Fotbal intern

Probleme de ultimă oră cu transferul lui Andrei Miron de la FCSB. „Avem șanse reale să luăm bani”

05.05.2020 | 18:18
Probleme de ultima ora cu transferul lui Andrei Miron de la FCSB Avem sanse reale sa luam bani
ADVERTISEMENT

Transferul lui Andrei Miron de la FC Botoșani la FCSB s-a produs în iarnă, însă abia acum au apărut problemele, după ce Oțelul Galați, formația de la care a plecat Miron la Botoșani, cere o parte din banii de transfer.

Oțelul Galați nu renunță la banii pe Andrei Miron

Oțelul Galați cere o parte din banii pe care FC Botoșani i-a încasat de la FCSB pe transferul lui Andrei Miron și a anunțat, prin vocea președintelui Cristi Munteanu, că își va cere drepturile:

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați există, este o societate nouă, înființată de suporteri din dragostea lor pentru fosta societate intrată în faliment. Suntem un club înființat în 2016. 

Am primit o somație de la FIFA în care suntem obligați să plătim o sumă de 60.000 de euro și o penalitate de 5.000 de franci elevețieni pentru doi jucători care nu ne-au aparținut niciodată. FIFA ne consideră continuatorul de drept a Oțelului Galați și suntem buni de plată”.

ADVERTISEMENT

„Chestia cu Miron e interesantă pentru noi, cum suntem buni de plata, să plătim datoriile fostei societăți, cred că avem dreptul moral să primim banii. Ne vom cere și noi dreptul de la Botoșani și sunt convins că avem șanse reale. E un conflict sportiv. 

Sper ca FCSB să îl vândă pe Miron, să primească și Botoșani bani, ca să primim și noi, să avem și drepturi, nu doar obligații”, a mai spus Cristi Munteanu la Pro X.

ADVERTISEMENT

„Oțelul deține 40% din suma de transfer a lui Miron!”

Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al FC Oţelul SA, contestă legalitatea transferului lui  Andrei Miron la FCSB„FC Oţelul SA deţine 40 la sută din suma pentru un transfer de la FC Botoşani al acestui sportiv.

Nu se poate să fie dat gratis fără ca şi noi să semnăm aşa ceva. Eu nu mă pricep la ce este în lumea fotbalului, aşa că am angajat un avocat care este specialist în acest domeniu”.

ADVERTISEMENT

„Are cazul în lucru, iar în cel mult o săptămână ne va transmite concluziile sale şi calea pe care o avem de urmat”, a mai spus Mihail Bojincă pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT