Sport

Probleme „existențiale” la CSA Steaua. Baza din Ghencea, avariată de șoferii care nu-și plătesc parcarea

Baza Sportivă din Ghencea a fost avariată după ce mai multe persoane au încercat să părăsească parcarea fără să plătească. Ce comunicat a dat CSA Steaua
09.11.2023 | 16:50
Probleme existentiale la CSA Steaua Baza din Ghencea avariata de soferii care nusi platesc parcarea
Probleme în parcarea Complexului Sportiv Ghencea. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a anunțat, printr-un comunicat, că parcarea bazei sportive Ghencea a fost avariată după ce mai mulți șoferi au încercat să iasă din aceasta.

CSA Steaua, probleme cu șoferii care nu își plătesc parcarea

Lângă baza sportivă din Ghencea exista o parcare destinată autoturismelor. Aceasta a fost avariata, după ce mai mulți șoferi au încercat să iasă prin barieră, fără să plătească parcarea.

ADVERTISEMENT

Au fost avariați mai mulți pomi fructiferi, după ce mașinile au ocolit prin spatiu ce nu erau destinate traficului rutier bariera.

Clubul a anunțat că, dacă făptașii, identificați după numerele de înmatriculare ale mașinilor, nu se vor prezenta la baza sportivă până marți, aceștia vor fi reclamați poliției.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clubul a anunțat că, în următoarea perioadă vor fi montați stâlpi pentru delimitarea sensurilor de mers, dar și limitatoare de viteză.

Complexul Sportiv Ghencea, inaugurat în 2021, este format din stadionul cu o capacitate de peste 31.000 de locuri, spații de cazare, muzeu, stadion de rugby, sală de scrimă ori gimnastică, complex de tenis de camp și un bazin semiolimpic de înot.

ADVERTISEMENT

Tariful de parcare este de patru lei, pentru prima oră, tarif ce devine ulterior trei lei, pentru următoarele ore. După plată, șoferii au 15 minute timp sa părăsească parcarea. Tariful nu este fracționabil, iar pierderea tichetului de parcare este penalizată cu 250 de lei. Parcarea funcționează în intervalul 05:00-24:00.

“În data de 06.11.2023, în jurul orelor 19:20, mai multe autoturisme au forțat ieșirea din Complexul Sportiv ‘Ghencea Steaua’ cu scopul de a nu achita contravaloarea parcării. De asemenea, un autoturism a părăsit complexul prin dreapta barierei distrugând pomișorii plantați.

ADVERTISEMENT

Menționăm că au fost identificate toate autoturismele după numerele de înmatriculare, urmând ca reprezentanții clubului nostru să facă plângere la poliție, dacă șoferii autoturismelor nu se prezintă la sediul Clubului Sportiv al Armatei ‘Steaua’, până la data de 14 noiembrie, ora 16:00.

Vă reamintim că toți participanții la trafic, care intră în Complexul Sportiv ,,Steaua – Ghencea”, sunt rugați să respecte regulile de circulație, de staționare și să nu creeze blocaje ale căilor de acces!

În următoarea perioada de timp, pentru fluidizarea circulației, se vor monta stâlpișori care vor delimita benzile și limitatoare de viteză”, a anunțat clubul CSA Steaua.

CSA Steaua va avea din nou meci în Liga 2 Casa Pariurilor pe propriul teren. Următoarea partidă a echipei lui Daniel Oprița e programată în cadrul etapei cu numărul 13, luni, 13 noiembrie, de la ora 17:30, împotriva celor de la Csikszereda.

ADVERTISEMENT
Tags: