Sport

Probleme în căsnicia lui David Beckham cu Victoria! Noi dezvăluiri despre infidelitățile starului britanic

David Beckham ar putea avea probleme în căsnicia cu Victoria după ultimele dezvăluiri ale presei din Spania. Ibericii au scris despre infidelitățile fostului fotbalist.
21.01.2024 | 11:14
Probleme in casnicia lui David Beckham cu Victoria Noi dezvaluiri despre infidelitatile starului britanic
Dezvăluiri despre infidelitățile lui David Beckham din relația cu Victoria, soția sa. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

David Beckham a primit numeroase acuzații de infidelitate de-a lungul timpului. Totuși, bazele căsniciei cu Victoria Beckham, soția sa, ar putea fi zdruncinate din nou după dezvăluirile făcute în cadrul unei televiziuni din Spania. Un martor a povestit despre infidelitățile lui David Beckham din perioada în care fostul fotbalist a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid.

Probleme în căsnicia lui David Beckham cu Victoria! Noi dezvăluiri despre infidelitățile fostului fotbalist

Victoria și David Beckham sunt împreună de peste 27 de ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui meci de fotbal, în 1997. În următorii doi ani, David Beckham și Victoria s-au logodit și s-au căsătorit. Împreună au 4 copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, actualul finanțator de la Inter Miami a primit mai multe acuzații de infidelitate. David Beckham a înșelat-o pe Victoria cu modelul și actrița spaniolă Esther Cañadas sau modelul olandez Rebecca Loos.

Totuși, televiziunea spaniolă vorbește despre un alt caz de infidelitate al lui David Beckham, iar căsnicia cu Victoria ar putea primi o adevărată lovitură. Un martor a povestit în cadrul emisiunii Telecinco ‘Socialité’ momente de indifidelitate ale fostului fotbalist din perioada în care evolua la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

David Beckham, noi acuzații despre infidelitate: „Era însoțit de fete frumoase. Ieșea la petrecere și apoi invita fetele la hotel”

David Beckham a evoluat la Real Madrid în perioada 2003-2007. Fostul fotbalist a fost bun prieten cu Ronaldo Nazario. Brazilianul a îmbrăcat tricoul „blanco” în perioada 2002-2007. Martorul povestește despre petrecerile organizate de cei doi fotbaliști, dar și despre infidelități.

“El și Ronaldo Nazario au comandat sticle de Moet, dar nu pentru a le bea, ci pentru a umple jacuzzi-urile. Puteau cheltui 30-50 de mii de euro pentru a-l umple și nu era chestiune de o noapte.

ADVERTISEMENT

Uneori erau pline cu alte băuturi spumante, cum ar fi cidrul. Erau întotdeauna însoțiți de fete foarte frumoase. Ieșeau la petrecere și apoi invitau fetele la hotel”, a dezvăluit un martor, citat de Mundo Deportivo.

David Beckham și Ronaldo Nazario
David Beckham și Ronaldo Nazario au fost coechipieri la Real Madrid.

David Beckham, petrecere de pomină la împlinirea vârstei de 27 de ani

Una dintre cele mai tari petreceri organizate de David Beckham a avut loc în toamna anului 2003. La acea vreme, fostul internațional englez sărbătorea împlinirea vârstei de 27 de ani. Beckham a organizat o petrecere la casa lui din La Moraleja cu 600 de invitați.

ADVERTISEMENT

„Au început să sosească autobuze cu femei. Aceste petreceri aveau să umple ziarele. Au fost secrete de mulți ani pentru că a existat multă reticență în a povesti despre asta.

O puteau enerva foarte mult pe Victoria, dar este timpul să se afle”, a relatat martorul ocular. Informația a fost confirmată de fostul fotbalist Ivan Helguera, jucător al lui Real Madrid în perioada 1999-2007.

„Am fost la petrecere cu soția mea, dar am plecat pentru că este adevărat că au început să sosească autobuze cu femei”, a spus Ivan Helguera, citat de Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT