Life

Mădălin Ionescu a lăsat-o fără cuvinte pe soția sa, Cristina Șișcanu: „Tu mă întreci!”

Mădălin Ionescu a reușit să o lase fără cuvinte pe soția sa, Cristina Șișcanu! Ce i-a spus prezentatoarei de la Metropola?
26.08.2023 | 11:05
Madalin Ionescu a lasato fara cuvinte pe sotia sa Cristina Siscanu Tu ma intreci
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, împreună de mai bine de 10 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu o surprinde de fiecare dată pe Cristina Șișcanu cu complimentele sale, deși au trecut deja ani buni de când sunt împreună și poate că pentru unele cupluri nu ar mai conta dulcegăriile.

Mădălin Ionescu a lăsat-o mută pe Cristina Șișcanu

Flacăra iubirii se menține la fel de vie ca la început între cele două vedete și niciuna nu ascunde ce simte față de partener. Cristina Șișcanu a vrut să își laude bărbatul, filmându-l în timp ce mergeau spre mare.

ADVERTISEMENT

Le-a spus fanelor și fanilor ei că are un soț chipeș și că e foarte bucuroasă că jurnalistul arată în continuare extrem de bine, că îmbătrânește frumos. Mădălin Ionescu nu s-a putut lăsa mai prejos, văzând ce fel de vorbe îi adresează Cristina Șișcanu, așa că i-a întors cuvintele.

„Ia uitați-vă ce frumos este soțul meu! Superb! Ce-i iubitul meu frumos?(…) Asta le spuneam prietenilor de pe Facebook, că toate benzinăriile de pe autostradă sunt full.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă ca toate drumurile duc la mare. Dar ziceam că ești foarte frumos, babe!”, a ținut să îl complimenteze pe Mădălin Ionescu. Cristina a avut parte, apoi, de o surpriză din partea soțului.

„Tu mă întreci!”

Prezentatorul de la Metropola TV, coleg de stație cu soția sa, nu a fost deloc modest la auzul vorbelor Cristinei. A zis că și el se admiră și știe că este un bărbat superb. Doar că, după lauda de sine, a urmat ceva la care Șișcanu nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt din ce în ce mai…(n.red. frumos). Dar tu mă întreci!”, i-a răspuns Mădălin Ionescu soției sale, Cristina, lăsând-o mută.  Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună o familie minunată.

Cei doi soți au ținut vie atenția presei mondene de-a lungul anilor atât prin proiectele în televiziune din care au făcut parte, dar și prin detaliile, uneori picante, din viața lor amoroasă.

ADVERTISEMENT

În prezent, amândoi au câte o emisiune la postul tv mai sus amintit, în zile diferite ale săptămânii.

ADVERTISEMENT