Life

Probleme pentru Roxana Vancea? La două săptămâni de la nuntă, ea și soțul și-au făcut reproșuri, în direct la TV

Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au făcut reproșuri în direct la televizor, la scurt timp după nuntă. Cu ce probleme se confruntă în căsnicie.
13.03.2024 | 10:00
Probleme pentru Roxana Vancea La doua saptamani de la nunta ea si sotul siau facut reprosuri in direct la TV
Roxana Vancea și Dragoș Paiu au dat din casă, în direct, la Pro TV. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au făcut reproșuri, în direct la Pro TV, la doar două săptămâni de când s-au căsătorit religios. Celor doi le-au scăpat câteva nemulțumiri serioase la scurt timp după ce și-au jurat iubire veșnică.

Roxana Vancea și soțul, reproșuri în direct la Pro TV

La începutul lunii martie, după cinci ani de când au făcut cununia civilă, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Vedeta a avut o nuntă restrânsă, la care au participat doar cele mai apropiate persoane.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu și-au dorit să transforme ziua lor specială în eveniment național, Roxana Vancea și soțul său a fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a oferi mai multe detalii.

Prezentatorul a remarcat că vedeta este, din punctul său de vedere, foarte slabă și a întrebat-o dacă partenerul său, pasionat de sală și stil de viață sănătos, îi interzice cumva să mănânce.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a înțeles că este vorba despre o glumă și a negat „acuzațiile”. Daor că Dragoș Paiu a intervenit și a spus, că, totuși, nu ar strica deloc ca soția lui să mănânce mai puțin: „Mi-aș dori s-o țin nemâncată, dar ea chiar mănâncă mult”. 

Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când s-a măritat

Dar, mai în glumă mai în serios, Roxana Vancea a mărturisit că a făcut câteva schimbări radicale de când este femeie măritată. A renunțat să mai meargă la sală, deși era una din pasiunile sale, pentru a sta cu copilul.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a reapucat de sport, dar îi este greu, cu toate că soțul său spune că o ajută. Acesta merge zilnic la sală la ora 4.00 dimineața, ca la 8.00 să fie acasă. Însă, seara merge devreme la culcare, după cum a menționat Roxana Vancea: „Se culcă seara la 19:30”.

De altfel, ea a renunțat și la dragostea sa pentru motoare. „Nu mai am motorul de când eram însărcinată în 5 luni. L-am vândut”. De altfel, soțul său a menționat că a fost dorința lui. „Nu mai, i-am pus stop. Oricum nu mai putea să meargă. Dacă rămâneam singur cu copiii?”, spunea Dragoș

ADVERTISEMENT

„E foarte posesivă”

Totodată, Dragoș Paiu a afirmat că Roxana Vancea este cu totul altă femeie de când a născut și că, acum, centrul universului său este băiețelul lor. Vedeta refuză să-l lase pe cel mic cu bunicii, pentru a petrece timpul în doi.

Ba mai mult, Zian nu stă prea mult nici cu tatăl său, pentru că vedeta consideră că partenerul său nu are suficientă răbdare cu cel mic. „E foarte posesivă. I-am zis să mergem și noi într-un weekend noi doi. Să lase copilul la bunici. Nu, că nu vrea. Îi zic, ‘lasă copilul la mine’, ‘nu, că ești nervos’. Eu nu sunt nervos, mă enervează ea”, a declarat Dragoș Paiu la Pro TV.

„Cum sunt ei cei mai buni prieteni dacă atunci când intru în casă spune: ‘Ia-l pe ăsta de aici că nu mai pot’”, a fost replica venită din partea vedetei. În plus, Dragoș Paiu a menționat că face totul că soția lui să fie fericită : „Mă ține foarte ocupat. Roxana mă ține ocupat cu ăsta mic. Știi cum e, femeie fericită, viață fericită. Am întins-o la păr, am aranjat-o. Trebuie să o calmez”.

Însă, deși a coafat-o, Roxana Vancea a fost nemulțumită de rezultat și a subliniat că, de obicei, Zian stă cu ea, nu cu tatăl lui. „Acum că veneam la emisiune, în rest stau numai eu cu el”. 

A fost dusă cu duba la biserică

Cât despre nuntă, Roxana Vancea a avut parte și de peripeții. Rochia pe care a purtat-o la cununia religioasă a fost atât de mare, încât Dragoș Paiu nu a închiriat o limuzină, ci un mini-Van.

„A fost foarte frumos. Am avut un eveniment restrâns în familie, doar cu nașii și cu familia. Am lăsat-o pe nașa să aleagă biserica. Am făcut la Sfântul Ciprian. Slujba a fost destul de frumoasă, cred că au fost câteva emoții, dar în rest a fost ok. Am fost relaxați.

Am avut două rochii, una la biserică și una la restaurant. Asta de la biserică era foarte mare și voluminoasă, am avut nevoie de o dubă, un Van”, a povestit Roxana Vancea.

Pe de altă parte, când vine vorba despre posibilitatea de a deveni mamă încă o dată, vedeta o exclude din start. Susține că Zian și fratele său, fiul lui Dragoș dintr-o altă relație, îi sunt de ajuns și o țin ocupată non-stop.

„Nu, că ne ocupă ăștia mici toată viața. Avem doi și ne ocupă tot timpul. Gata, nu mai vreau. Uite-l pe ăsta cu e, zici că suntem siamezi. Numai lângă mine stă”, a afirmat Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT