Life

Probleme mari pentru Cristina Cioran. Vedeta a ajuns la spital cu fiica sa: ”O perioadă grea”

Probleme mari pentru Cristina Cioran. Vedeta a ajuns la spital cu fiica sa. Ce se întâmplă cu aceasta și de ce a fost nevoie de ajutorul unui medic?
25.01.2024 | 15:19
Probleme mari pentru Cristina Cioran Vedeta a ajuns la spital cu fiica sa O perioada grea
Cristina Cioran a ajuns la spital cu fiica sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran traversează o perioadă dificilă. Fiica vedetei se confruntă cu probleme de sănătate, iar cele două au ajuns inclusiv la spital. Ce se întâmplă cu cea mică?

Cristina Cioran a ajuns la spital cu fiica sa

Tot mai multe vedete din România trec prin momente dificile cu cei mici. Virozele se tot răspândesc în perioada rece, iar nu de puține ori situația e atât de gravă încât e nevoie de un consult de specialitate.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a trecut și ea printr-un astfel de moment. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit că fiica sa, Emma, a fost bolnavă. Aceasta a avut otită, dar și o bronșită care s-a întins pe o perioadă de zece zile.

Vedeta spune că a fost nevoită să meargă nu doar la medicul de familie, ci și la spital. Fiica sa a urmat un tratament, iar acum se simte mai bine. Chiar și așa, Cristina Cioran spune că a fost o perioadă grea pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Încerc să nu o înfofolesc prea tare. În ultima perioadă îi dau vitamina D, în fiecare dimineață, și aia e. Emma a fost bolnavă în perioada asta și eu după ea. A avut o otită ce a ținut-o șapte zile și o bronșită care a durat zece zile.

Am ajuns în perioada asta și la medicul ei de familie dar și la spital. A avut tratament de la medic. Nu ne-a fost ușor. A fost o perioadă grea”, a dezvăluit Cristina Cioran într-un interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu îi este alături

Vedeta nu este însă singură. Aceasta recunoaște că partenerul ei de viață, Alex, îi este aproape. De altfel acesta este preocupat de sănătatea Emmei, iar la acest capitol chiar nu sunt probleme.

De asemenea, ambii parteneri se implică activ în viața celei mici, astfel încât această perioadă a virozelor să poată fi depășită. Și nu se pune problema ca Emma să nu primească atenția cuvenită.

ADVERTISEMENT

„Alex se ocupă și se preocupă de fetiță. Nu sunt probleme. Suntem amândoi super dedicați când este vorba de ea, nu se pune problema. Este o perioadă grea cu virozele acestea”, a mai spus Cristina Cioran pentru Click!

Amintim că relația dintre Cristina Cioran și Alex a avut suișuri, dar și coborâșuri. Cei doi s-au despărțit de mai multe ori, dar s-au și împăcat. Iar artista recunoștea la un moment dat că nu s-ar fi văzut despărțită definitiv de acesta.

ADVERTISEMENT