Life

Gestul făcut de Alex Dobrescu pentru Cristina Cioran înainte de Crăciun. Vedeta, emoționată până la lacrimi: ”Îmi dăunează ce face”

Cristina Cioran, impresionată de fostul ei partener. Cum a reușit Alex Dobrescu să o facă pe vedetă să plângă, chiar înainte de sărbători
18.12.2023 | 21:55
Gestul facut de Alex Dobrescu pentru Cristina Cioran inainte de Craciun Vedeta emotionata pana la lacrimi Imi dauneaza ce face
Cum a impresionat-o Alex Dobrescu pe Cristina Cioran Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Cristina Cioran a trecut printr-o mulțime de schimbări pe plan personal. Vedeta a devenit mămică și poate spune că una dintre cele mai mari dorințe ale ei s-a transformat în realitate. Dar, din păcate, la această bucurie, partenerul ei nu a luat parte prea mult.

Cristina Cioran nu se lasă impresionată atât de ușor de fostul partener

În urmă cu mai bine de un an, Cristina Cioran a revenit în atenția tuturor. Din nefericire, nu tocmai cu vești prea bune. La scurt timp după ce a devenit mămică, aceasta le-a comunicat fanilor că s-a despărțit de Alex Dobrescu.

ADVERTISEMENT

Relația lor a fost una destul de tensionată și pare că problemele lor nu au avut rezolvare. Totuși, fiindcă sunt extrem de maturi, au decis să lase resentimentele la o parte și să păstreze o relație bună.

De dragul fiicei lor, Alex și Cristina au început să revină la sentimente mai bune. Au dat uitării scandalurile de altă dată și au ales să abordeze diferit lucruri. Ba chiar noua lor tactică începe să dea roade.

ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu a avut sentimente foarte puternice pentru Cristina, sentimente care nu au dispărut peste noapte. Din contră, încă sunt prezente și, drept dovadă, acesta are de gând să o recucerească pe actriță.

Alex Dobrescu are mult de muncă dacă vrea să o recâștige pe vedetă

La rândul ei, Cristina Cioran se menține mult mai bine pe poziții. Vedeta nu se lasă deloc impresionată atât de ușor, mai ales că au împreună un trecut. Actrița știe prin câte a trecut, așa că este mult mai precaută înainte de a mai face un pas în relația sa cu Alex Dobrescu.

ADVERTISEMENT

În unul dintre episoadele emisiunii unde este protagonistă, ”Mămici de pici, cu lipici” de la Antena Stars, Cristina a fost surprinsă de partenerul ei. Alex Dobrescu a scos-o la restaurant și a profitat de ocazie pentru a face, din nou, impresie bună.

Acesta a suprins-o pe fosta lui parteneră cu o brățară. Vizibil impresionată de gestul lui Alex, Cristina Cioran a început să plângă. Însă, chiar dacă gestul a impresionat-o, nu a convins-o să șteargă cu buretele trecutul cu Alex.

ADVERTISEMENT

”Nu s-a gândit la cât de tare îmi dăunează ce face. Nu știu ce să mai zic în legătură cu asta, normal că îmi place să se poarte frumos. A fost foarte greu să își recâștige încrederea mea și aproape imposibil să depășesc anumite chestii.”, a spus vedeta, potrivit viva.ro.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Cristina a recunoscut că nu îi va fi deloc ușor lui Alex să îi recâștige încrederea. Ba mai mult, nici nu știe dacă vor mai forma, vreodată, o familie în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT