Sport

Probleme mari pentru Nicolae Dică înainte de CS Mioveni – FCSB. Ce jucători de bază sunt indisponibili

Nicolae Dică a pierdut trei jucători titulari din Slovacia, înainte de meciul cu CS Mioveni din SuperLiga, însă singura accidentare mai gravă este cea a lui Florinel Coman.
05.08.2022 | 10:20
Probleme mari pentru Nicolae Dica inainte de CS Mioveni  FCSB Ce jucatori de baza sunt indisponibili
3 titulari din Slovacia vor absenta la FCSB în meciul cu CS Mioveni. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost schimbat la pauză cu Dunajska Streda din cauza unei accidentări, însă Nicolae Dică a mai pierdut alți doi jucători importanți.

Nicolae Dică, fără trei titulari din Slovacia la meciul cu CS Mioveni

FCSB a pierdut trei jucători importanți înainte de meciul cu CS Mioveni. Pe lângă căpitanul Florinel Coman, Nicolae Dică nu-i va avea la dispoziție nici pe Risto Radunovici, unul dintre cei mai buni jucători și fostul atacant al argeșenilor, Bogdan Rusu, care are clauză și nu poate fi utilizat.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovici va fi menajat în SuperLiga după ce a acuzat dureri mari la finalul partidei cu Dunajska Streda, iar fundașul stânga a făcut o radiografie. Accidentarea nu este însă una gravă.

Pe lângă aceste noi probleme medicale, Nicolae Dică îi mai are indisponibili și pe Iulian Cristea, Andrei Dumiter și Ionuț Panțîru, care au accidentări de mai mare durată.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut e out de la FCSB! Este al zecelea jucător care pleacă în această vară

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat în direct la Orange Sport atacantul croat nu va mai continua la FCSB: „Va pleca, am ajuns la o înțelegere cu el și ne vom despărți”.

De la FCSB au mai plecat la finalul sezonului trecut Andrei Burlacu, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Robert Ion, Ovidiu Perianu, Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru, Cristian Dumitru și Cătălin Straton.

ADVERTISEMENT

Patru jucători noi ar putea debuta cu CS Mioveni

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferurile lui Eduard Radaslavescu și Radu Boboc de la Farul Constanța la FCSB.

Însă Gigi Becali a anunțat că înainte de meciul cu CS Mioveni vor mai ajunge doi jucători, printre care și Marco Dulca: „Eu în două ore transfer încă trei jucători. Am mai luat încă doi jucători în afară de Boboc și de Radaslavescu. Cu ceilalți doi nu am semnat încă cu ei.

ADVERTISEMENT

Pe unul îl vedeți mâine la antrenament. Unul dintre ei o să fie anunțat într-o oră jumate, două ore. E vorba despre un mijlocaș… stai că vi-l zic. E Dulca. Ne-am înțeles cu băiatul”, a spus patronul FCSB, la Digi Sport.

FCSB va juca în deplasare cu CS Mioveni, sâmbătă, 6 august, de la ora 19:00, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din SuperLiga. Echipa lui Nicolae Dică are nevoie mare de victorie, fiind pe locul 14 în clasament, cu doar două puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru ”ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT