Sport

FCSB se desparte de al 10-lea jucător în această vară: ”Am ajuns la o înțelegere cu el”

Gigi Becali a reușit câteva transferuri spectaculoase în ultimele zile, iar lotul a devenit unul destul de stufos. În aceste condiții, FCSB a anunțat despărțirea de un nou jucător.
04.08.2022 | 18:17
FCSB se desparte de al 10lea jucator in aceasta vara Am ajuns la o intelegere cu el
Gigi Becali a reușit câteva transferuri spectaculoase în ultimele zile, iar lotul a devenit unul destul de stufos. În aceste condiții, FCSB a anunțat despărțirea de un nou jucător. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Chiar înaintea meciului din prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League, ”roș-albaștrii” i-au achiziționat pe David Miculescu și Bogdan Rusu, iar aceștia au fost titulari în partida cu Dunajska Streda.

Ivan Mamut, ultimul jucător care se desparte de FCSB

Încântat de victoria din Slovacia, Gigi Becali a mai anunțat în exclusivitate pentru FANATIK două transferuri la FCSB, de la Farul Constanța. Este vorba de Eduard Radaslavescu, care a semnat deja cu vicecampiona României, și Radu Boboc, pentru care încă se negociază.

ADVERTISEMENT

Cu atâtea nume noi în lot și cu opțiuni multiple pentru faza ofensivă, conducătorii clubului FCSB au decis să rezilieze înțelegerea pe care o aveau cu Ivan Mamut, jucător adus în vara anului trecut de la Universitatea Craiova.

”Va pleca, am ajuns la o înțelegere cu el și ne vom despărți”, a declarat managerul general Mihai Stoica, la Orange Sport, despre plecarea fotbalistului croat în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Mamut este al zecelea jucător care pleacă de la FCSB în vara aceasta după Burlacu (liber), Miron (Hapoel Haifa), Keșeru (UTA), Straton (FC Argeș), Vinicius (liber), Cr. Dumitru (CS Mioveni), Nedelcu (Farul), R. Ion (Farul) și Perianu (FC Botoșani).

De ce a ajuns Mamut la FCSB

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Ivan Mamut imediat după înfrângerea suferită de FCSB în derby-ul cu Rapid, însă atunci anunța că despărțirea va avea loc abia în pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

”Da, ne trebuie un atacant, spun demult că ne trebuie un atacant. Am avut încredere în Mamut. Când l-am băgat și am văzut că se lovește mingea de el și vin toate echipele pe contraatac.. nu poate să facă nici măcar o preluare pe care eu pot s-o fac, mi-am dat seama că m-am înșelat.

Când l-am luat eu pe Mamut, nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap, mai are 6 luni contract”, spunea finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut a jucat în 13 meciuri de campionat pentru FCSB, dintre care doar două din postura de titular, și a marcat o singură dată, chiar împotriva formației de la care venise, Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru ”ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT