Fotbal international

Probleme mari și pentru Diego Junior. Fiul lui Maradona, internat din cauza coronavirusului!        

25.11.2020 | 19:38
Probleme mari si pentru Diego Junior Fiul lui Maradona internat din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Înainte ca Diego Armando Maradona să moară, fostul mare fotbalist a fost internat în spital pentru a fi operat pe creier. Diego Junior, fiul său, nu l-a putut vizita din cauză că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Diego Junior a anunțat în mediul online că a fost testat pozitiv cu virusul în data de 5 noiembrie, iar ulterior a ajuns chiar să fie internat. În tot acest timp, și tatăl său era în spital.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona a fost externat de la clinica din Olivos, Buenos Aires, în data de 12 noiembrie. După externare, a stat acasă timp de 13 zile, iar în data de 25 noiembrie 2020 a încetat din viață.

Probleme mari și pentru Diego Junior. Nu a apucat să își mai viziteze tatăl

Și el implicat în fotbal și deținător al licenței UEFA B în antrenorat, Diego Sinagra, cunoscut drept Diego Maradona Junior, a ajuns la 34 de ani și trece prin clipe foarte grele.

ADVERTISEMENT

Cu 20 de zile înainte de moartea tatălui său, Diego Sinagra a dezvăluit în mediul virtual că este bolnav de coronavirus, la fel ca soția sa.

„Ne-au venit astăzi rezultatele testelor pe care le-am efectuat, eu și soția mea, iar din păcate am avut amândoi răspuns pozitiv la COVID-19. Avem simptome și ne dorim ca acest lucru să se termine cât mai repede cu putință. Aveți grijă, vă rugăm!”, a scris Diego Maradona Jr. pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Internat chiar după ce tatăl său a ieșit din operație

Diego Armando Maradona a ieșit din operație în data de 4 noiembrie, iar doctorul Leopold Luque s-a pozat cu fostul mare fotbalist și a anunțat că cea mai grea parte a procesului a fost depășită. Din păcate, peste doar 21 de zile, cel mai mare fotbalist din toate timpurile avea să moară.

Fiul său, Diego Junior a fost internat în spital din cauza complicațiilor apărute ca urmare a contactării noului coronavirus chiar după ce operația lui Maradona a fost finalizată, iar fostul mare fotbalist se afla deja în perioada de recuperare.

ADVERTISEMENT

Diego Junior este fiul lui Maradona cu modelul italian Cristiana Sinagra. Fiul legendei spaniole nu a fost recunoscut de către tatăl său, inițial, dar în vara anului 2016 cei doi s-au întâlnit în Buenos Aires și totul s-a rezolvat, spre bucuria lui Diego Sinagra.

„Se întâmplă lucruri în viață. Am fost despărțiți pentru aproape 30 de ani, dar cred că Dumnezeu vrea să ne întâlnim acum. Visez să iau o masă cu toți frații mei și cu toată familia, într-o bună zi”, spunea fiul lui Maradona.

ADVERTISEMENT