Sport

Probleme pentru Dennis Man. Anamaria Prodan l-a dat în judecată! Îi cere o sumă uriașă de bani! Când are loc primul termen

Se apropie ziua judecății! Anamaria Prodan îl așteaptă pe Dennis Man la tribunal.
06.10.2021 | 17:31
Probleme pentru Dennis Man Anamaria Prodan la dat in judecata Ii cere o suma uriasa de bani Cand are loc primul termen
ADVERTISEMENT

Impresara Anamaria Prodan nu a trecut peste faptul că fotbalistul Dennis Man a rupt unilateral contractul de reprezentare sportivă pe care îl avea cu aceasta și a fost transferat la Parma de Giovanni Becali.

Imediat după ce tranzacția a fost oficializată, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Anamaria Prodan a declanșat un veritabil război împotriva fraților Giovanni și Victor Becali. Și Gigi Becali a fost vizat de furia impresarei.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan: ”Nu e supărare, avem niște chestii stipulate în contract”

Impresara Anamaria Prodan merge până la capăt în disputa cu Dennis Man. Agenta a anunțat încă din primăvară că îl va acționa în judecată pe fotbalist și s-a ținut de cuvânt.

Avocații impresarei au depus dosarul la Tribunalul Ilfov, iar instanța a fixat primul termen de judecată pe data de 26 octombrie. Anamaria Prodan îi cere fotbalistului 350.000 de euro drept despăgubiri.

ADVERTISEMENT

”Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate (datorii financiare ale fotbalistului către impresară – n.r.). Cred că aşa e cel mai normal să se rezolve la Tribunal, de ce să ne certăm?

ADVERTISEMENT

Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!”, a punctat Anamaria Prodan.

Lui Dennis Man îi merge bine la Parma

Dincolo de scandalul dintre Anamaria Prodan și familia Becali, lui Dennis Man îi merge de minune la Parma, echipă care l-a achiziționat pentru 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani s-a impus fără probleme la gruparea cruciaților. A jucat meci de meci în partea a doua a sezonului trecut până când o accidentare l-a scos din circuit.

Parma a retrogradat, iar de serviciile lui Dennis Man s-au interesat mai multe grupări importante, dar internaționalul român este considerat un jucător important în reconstrucția echipei.

În actualul sezon, Man a jucat în cinci partide, patru în Serie B și unul în Cupa Italiei și a marcat două goluri.

10.000.000 de euro este cota lui Dennis Man conform site-ului transfermarkt

ADVERTISEMENT